این دستور را درست کردی؟
پیازداغ
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه پیازداغ
برای 2 نفرمواد اولیه پیاز داغ
روغن مایع
1 پیمانه
پیاز
2 عدد بزرگ
نمک
1 قاشق چایخوری
آب
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پیازداغ
مرحله 1
پیاز را خلالی خرد کنید.
- پیاز را از وسط به دو نیم کنید و بعد روی تخته به صورت یکدست (نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک) خرد کنید.
مرحله 2
بسته به میزان پیاز، یک قابلمه آب را همراه با مقداری نمک روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به غل زدن کرد، پیاز را داخل آن بریزید و بمدت 5 دقیقه بجوشانید.
- این کار باعث میشود در نهایت پیاز داغی عسلی داشته باشید.
مرحله 3
پیاز ها را آبکش کنید و با فشار پشت کفگیر، آب پیاز را بگیرید.
مرحله 4
داخل یک تابه با عمق مناسب به اندازهای که پیاز بتواند کاملا شناور باشد روغن بریزید. روغن که داغ شد پیاز را بریزید و مدام هم بزنید تا پیازها سرخ شوند.
- اصلا نباید آنها را به حال خودشان رها کنید زیرا زود میسوزند.
مرحله 5
وقتی رنگ پیازها کمی تغییر کرد، زردچوبه بزنید و با پیاز تفت دهید.
- دقت کنید پیاز را بیش از اندازه سرخ نکنید زیرا وقتی از روی حرارت برداشته میشود رنگ پیاز داغ کمی تیرهتر به نظر میرسد.
مرحله 6
پیاز سرخ شده را داخل آبکش بریزید و با فشار پشت کفگیر روغن اضافی آن را خارج کنید. پیاز داغ آماده است.
- اگر به میزان زیادی پیاز داغ آماده میکنید بعد از خنک شدن، آن را فریز کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها