slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
جوشاندن-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


پیازداغ

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه پیازداغ

برای 2 نفر

مواد اولیه پیاز داغ

روغن مایع

1 پیمانه

پیاز

2 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پیازداغ

مرحله 1

پیاز را  خلالی خرد کنید.

  • پیاز را از وسط به دو نیم کنید و بعد روی تخته به صورت یکدست (نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک) خرد کنید.

مرحله 2

بسته به میزان پیاز، یک قابلمه آب را  همراه با مقداری نمک  روی حرارت بگذارید. وقتی  شروع به غل زدن کرد، پیاز را داخل آن بریزید و بمدت 5 دقیقه بجوشانید.

  • این کار باعث می‌شود در نهایت پیاز داغی عسلی داشته باشید.

مرحله 3

پیاز ها را آبکش کنید و با فشار پشت کفگیر، آب پیاز را بگیرید.

مرحله 4

داخل یک تابه با عمق مناسب به اندازه‌ای که پیاز بتواند کاملا شناور باشد روغن بریزید. روغن که داغ شد پیاز را بریزید و مدام هم بزنید تا پیازها سرخ شوند.

  • اصلا نباید آنها را به حال خودشان رها کنید زیرا زود می‌سوزند.

مرحله 5

وقتی رنگ پیاز‌ها کمی تغییر کرد، زردچوبه بزنید و با پیاز تفت دهید.

  • دقت کنید پیاز را بیش از اندازه سرخ نکنید زیرا  وقتی از روی حرارت برداشته می‌شود رنگ پیاز داغ کمی تیره‌تر  به نظر می‌رسد.

مرحله 6

پیاز سرخ شده را داخل آبکش بریزید و با فشار پشت کفگیر  روغن اضافی آن را خارج کنید. پیاز داغ آماده است.

  • اگر به میزان زیادی پیاز داغ آماده می‌کنید بعد از خنک شدن، آن را فریز کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها