slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
10 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
پرتغال

این دستور را درست کردی؟


میگو سرخ‌شده پفکی با سس چیلی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه میگو سرخ‌شده پفکی با سس چیلی

برای 2 نفر

برای میگو

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آرد سفید

1 پیمانه

ماست

5 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

میگو

300 گرم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

برای سس چیلی

آب (جوش)

نصف پیمانه

آرد سوخاری

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد کوچک

بادام (خردشده)

4 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز (ساییده)

یک و نیم قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه میگو سرخ‌شده پفکی با سس چیلی

تهیه سس چیلی

قابلمه‌ای کوچک روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس بادام و آرد سوخاری را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و هم‌بزنید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفته‌شود. بعد فلفل قرمز را اضافه کرده، آب و نمک را هم اضافه کنید و هم‌بزنید تا سس روی حرارت ملایم بجوشد وغلیظ شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.

تهیه میگو

مرحله1

میگو را در صورت نیاز پاک کنید و بشویید.پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.سیر را ریز رنده کرده، پیاز را نگینی ریزخرد کنید.پیاز و سیر را با آب‌لیمو و ماست مخلوط کنید.میگو را به مواد اضافه کرده، مخلوط کنید و به‌مدت1ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله2

بعد از1ساعت، در بشقابی، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و میگوها را در آن خوب بغلتانید و کنار بگذارید.

مرحله3

در ماهیتابه‌ای به عمق2تا3سانتی‌متر روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس میگوها را که خوب به آرد آغشته کرده‌اید در روغن سرخ کنید و با سسی که از قبل تهیه کردید سرو کنید.

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و سایر مواد به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها