این دستور را درست کردی؟
میگو سرخشده با سس چیلی
مواد اولیه میگو سرخشده با سس چیلی
برای 2 نفربرای میگو
3 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
300 گرم
سس چیلی
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
یک و نیم قاشق مرباخوری
نصف پیمانه
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه میگو سرخشده با سس چیلی
آمادهسازی
میگو را در صورت نیاز پاک کنید و بعد بشویید. بادام را خرد کنید. پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را نگینی خرد کرده، سیر را رنده کنید.
تهیه سس چیلی
قابلمهای کوچک روی حرارت ملایم بگذارید و کف آن روغن بریزید تا گرم شود. پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس بادام و آرد سوخاری را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. حالا رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و همبزنید تا رنگ رب باز شده و بوی خامی آن گرفتهشود. بعد فلفل قرمز را اضافه کرده، آب و نیمی از نمک را هم اضافه کنید و همبزنید تا سس روی حرارت ملایم بجوشد وغلیظ شود. وقتی سس به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش کنید و سس را کنار بگذارید.
تهیه میگو
در ماهیتابهای روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. میگو را با حرارت بالا به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید، تا آب نیندازد و سفت نشود. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود. درنهایت باقیمانده نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کرده، تفت دهید و همراه با سس چیلی نوشجان کنید.
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و سایر مواد بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید. بدیهی است که تغییر مقدار بعضی از مواد سبب تغییر طعم نهایی غذا خواهد شد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبِ جوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها