این دستور را درست کردی؟
آش میوه
مواد اولیه آش میوه
برای 2 نفرمواد اولیه آش میوه
3 عدد متوسط
2 قاشق چایخوری
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
6 عدد متوسط
150 گرم
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
6 عدد متوسط
طرز تهیه آش میوه
آماده سازی
مرحله 1
- نخود، برنج و عدس را جداگانه پاک کنید و بشویید.
- سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.
- کلم برگ را بشویید و سالادی یا ریز خرد کنید.
- پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
- گردوها را چهار تکه کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
برنج، بلغور، نخود و عدس را جداگانه در ظروفی مناسب بپزید.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس به آن زردچوبه بزنید و کمی که تفت خورد، کنار بگذارید.
مرحله 3
وقتی برنج و بلغور پختند، برنج پخته را به همراه آب گوشت و پیاز داغ به بلغور پخته اضافه کنید تا همگی با هم بجوشند.
مرحله 4
پس از 15 دقیقه جوشیدن غذا، گردو، نخود پخته و کلم را به مواد قبلی اضافه کنید تا با هم بپزند.
- در صورت نیاز میتوانید آب جوش نیز اضافه کنید.
مرحله 5
کمی بعد عدس پخته، آلبالو، آلو خشک و سبزی را به مواد قبلی اضافه کنید و 15 دقیقه زمان دهید تا بجوشند و سبزی بپزد.
مرحله 6
وقتی سبزی پخت، زردآلوی خشک یا قیسی را به آش اضافه کنید. به میزان دلخواه، سرکه و شیره داخل آش بریزید، نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید آش کمی بجوشد.
مرحله 7
مرحله 8
در زمان سرو نعناداغ را داخل آش بریزید و هم بزنید.
- در صورت تمایل میتوانید غذا را با نعناع داغ، پیاز داغ، آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلوی خشک یا گردو تزیین کنید.
روش پخت دوم
مرحله 1
نخود و عدس را در ظروفی جداگانه بپزید.
مرحله 2
در قابلمه مدنظر برای پخت آش، روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی شود، بعد به پیاز، زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید.
مرحله 3
برنج و بلغور را به همراه آبِ گوشت و مقداری آب معمولی به پیازداغ اضافه کنید و بگذارید همگی با هم بجوشند.
مرحله 4
پس از 15 دقیقه جوشیدن، گردو، نخود پخته و کلم را به مواد قبلی اضافه کنید تا بجوشند.
مرحله 5
یک ربع بعد، عدس پخته، آلبالو، آلو خشک و سبزی را به مواد قبلی اضافه کنید و 15 دقیقه زمان بدهید تا همه با هم بچوشند و سبزی پخته شود.
مرحله 6
وقتی همه مواد پختند، زردآلوی خشک یا قیسی را به آش اضافه کنید و منتظر بمانید آش بجوشد و جا بیفتد.
مرحله 7
در پایان نمک، فلفل و به میزان دلخواه سرکه و شیره به آش اضافه کنید.
مرحله 8
مرحله 9
نعناداغ را داخل آش بریزید، هم بزنید و سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهجای برنج دانه کامل میتوانید به همان میزان از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید.
- بهتر است نخود را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت قبل از پخت، در کاسه پر از آب (تا سطح روی نخود) بخیسانید. در این مدت چندبار آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. این کار به زودتر پختن آن هم کمک میکند.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها