این دستور را درست کردی؟
گرانولا با بستنی و میوه و شکلات
مواد اولیه گرانولا با بستنی و میوه و شکلات
برای 2 نفر2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
10 گرم
2 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
نصف قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه گرانولا با بستنی و میوه و شکلات
مرحله 1
قابلمه را روی حرارت بگذارید سپس جوپرک، مغز تخمه و خلال بادام را در آن تفت دهید تا رنگ جو ها رو به قهوه ای برود. (دقت کنید که نباید روغن بریزید.)
مرحله 2
وقتی جو ها هنوز به طور کامل قهوه ای نشده بودند، کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد بو داده شوند.
مرحله 3
در این مرحله جوز هندی را اضافه کنید و هم بزنید بعد کره یا روغن بریزید و خوب هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
- اگر پودر جوز هندی نداشتید، جوز هندی درسته را به اندازه مورد نیاز رنده کنید.
مرحله 4
در مرحله آخر به مواد وانیل بزنید و حرارت را خاموش کنید، بعد کشمش و عسل بیفزایید و با مواد مخلوط کنید و اجازه دهید تا مواد سرد شوند.
مرحله 5
گرانولا را در ظرف سرو بریزید، بعد روی آن بستنی، میوه و سس شکلات اضافه کنید.
نکتهها
- میزان عسل در این غذا باید به اندازه ای باشد که باعث چسبندگی مواد شود، پس در صورت نیاز مقدار آن را بیشتر کنید.
- هنگام رست کردن دانه توجه کنید که آن ها را بیش از حد داغ نکنید، چون جوپرک زود می سوزد و گرانولا تلخ می شود.
- وقتی گرانولا آماده شد، میتوانید به آن بستنی، میوه و شکلات اضافه نکنید و گرانولا را در یخچال بگذارید تا هر وقت که دوست داشتید آن را مصرف کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها