این دستور را درست کردی؟
قلیه ماهی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه قلیه ماهی
شنبلیله خشک
1 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز (پودرشده)
1 قاشق مرباخوری
تمر هندی
100 گرم
پیاز
1 عدد متوسط
آرد سفید
1 قاشق غذاخوری
شنبلیله
50 گرم
آب
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
روغن مایع
یکچهارم پیمانه
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
گشنیز
200 گرم
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
فلفل سبز تند
2 عدد متوسط
فیله ماهی (تکه)
4 گرم
طرز تهیه قلیه ماهی
آماده سازی
به ماهی، نمک، فلفل و زرچوبه بزنید و اجازه دهید به مدت1ساعت در یخچال بماند.در این فاصلهپیاز، سیر، فلفلسبز تند، گشنیز و شنبلیله تازه را خوب بشویید.گشنیز و شنبلیله را با هم ساطوری خرد کنید.فلفلسبز تند را هم ریز خرد کنید.پیاز و سیر را پوست بگیرید.پیاز را نگینی خرد کرده،سیر را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله1
در یک قابلمه آب بریزید و روی اجاق بگذارید، بعد تمر هندی را در آن به مدت10دقیقه بجوشانید؛ سپس یک آبکش را روی ظرفی گود بگذارید و تمرهندی را صاف کنید تا عصارهاش جدا شود. تمر هندی را خوب چنگ بزنید تا عصارهاش به طور کامل خارج شود.
مرحله2
در فاصله جوشیدن تمر هندی، گشنیز و شنبلیله را در تابه تفت دهید تا آبشان کشیده شود بعد روغن اضافه کنید تا خوب سرخ شوند.وقتی سبزیها خوب سرخ شدند حرارت را خاموش کنید و را کنار بگذارید.
مرحله3
حالا در قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. بعد سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
مرحله4
بعد از تفت پیاز و سیر، رب گوجهفرنگی بریزید و تفت تا رنگ رب باز شده و بوی خامیاش گرفتهشود؛ سپس بهترتیب فلفلسبز خردشده، زردچوبه، تخم گشنیز، شنبلیله خشک، آرد و سبزی سرخ شده را اضافه کنید و هریک را خوب تفت دهید.
مرحله5
در این مرحله، عصاره تمرهندی را به قابلمه اضافه کنید. (در صورت نیاز کمی هم آبجوش بریزید. ) درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بماند تا مواد بپزند.
مرحله6
در این فاصله، در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید؛ سپس تکههای ماهی را که مزهدار کردهاید، در تابه بیندازید و هر دو طرف ماهی را خوب سرخ کرده، به قابلمه خورش اضافه کنید.درب ظرف خورش را ببندید تا بپزد و به روغن بیفتد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها