این دستور را درست کردی؟
قلیه سیب زمینی
مواد اولیه قلیه سیب زمینی
برای 2 نفر100 گرم
به میزان لازم
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
250 گرم
یکچهارم پیمانه
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
1 عدد متوسط
100 گرم
طرز تهیه قلیه سیب زمینی
آماده سازی
مرحله 1
- برنج، لوبیا و ماش را پاک کنید و بشویید.
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید؛ سپس آن را رنده کرده یا نگینی خرد کنید.
- سیبزمینی را بشویید و پوست بگیرید، بعد آن را مربعی خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
لوبیا، ماش و برنج را جداگانه در مقداری آب، بپزید. لوبیا و ماش باید به طور کامل بپزند و برنج باید نیمپز شود.
مرحله 2
لوبیا و ماش پخته را بههمراه سیبزمینی به برنج نیمپز اضافه کنید تا باهم بپزند.
مرحله 3
در این فاصله، در یک تابه روغن بریزید و پیاز را تفت دهید؛ بعد آن را بههمراه دارچین، فلفل قرمز و نمک به غذا اضافه کنید و بگذارید قلیه جا بیفتد. (میتوانید نمک، فلفل و دارچین را در پیاز بریزید تا کمی با هم تفت بخورند.)
روش دوم پخت
مرحله 1
لوبیا را با فلفل قرمز بپزید.
مرحله 2
اواخر پختِ لوبیا، ماش را اضافه کنید.
مرحله 3
وقتی ماش نیمپز شد، برنج را هم اضافه کنید.
مرحله 4
برنج که نیمپز شد، سیبزمینی را داخل غذا بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 5
در این فاصله پیاز را در کمی روغن تفت دهید، سپس آن را بههمراه دارچین و نمک به غذا اضافه کنید و بگذارید، قلیه جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است لوبیا و ماش را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت، جداگانه در کاسههای پُر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود. خیساندن حبوبات به سریعتر پختنشان کمک میکند.
- بهتر است از برنج نیمدانه (خرده برنج یا برنج آشی) استفاده کنید، اما اگر نداشتید، میتوانید از برنج دانه کامل استفاده کنید؛ فقط آن را حداقل 3 ساعت بخیسانید تا در حین پخت خوب وا برود.
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتماً از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها