این دستور را درست کردی؟
غوره مسما
مواد اولیه غوره مسما
برای 2 نفرنصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
2 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه غوره مسما
آماده سازی
مرحله 1
- مرغ یا اردک را بشویید. (میتوانید آن را مکعبی خرد کنید یا بهصورت تکههای بزرگ در غذا بریزید.)
- پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ را در روغن سرخ کرده و از ظرف خارجش کنید.
مرحله 2
حالا پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد به آن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و پس از یک تفت کوچک رب گوجه را اضافه کنید و مجدد تفت دهید. در ادامه غوره را به غذا اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله 3
در این مرحله مرغ سرخشده را به مواد اضافه کنید؛ در غذا کمی آب بریزید و اجازه دهید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد و خورش جا بیفتد.
مرحله 4
در نهایت وقتی مرغ شما پخت، به غذا زعفران اضافه کرده و بعد از چند غل آن را سرو کنید.
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا مرغ را در روغن سرخ کنید و در کمی آب بجوشانید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد.
مرحله 2
پیاز را در روغن سرخ کنید، بعد به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 3
غوره را در پیاز تفت داده، به آن رب بزنید و مجدد تفت دهید؛ سپس نمک، فلفل و زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید.
مرحله 4
در نهایت مواد را به مرغ بیفزایید و بگذارید خورش با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده میکنید (مثل زودپز) و نوع گوشت مصرفی (مثل گوشت اردک) تغییر مییابد.
- زودپز به پخت سریعتر گوشت کمک میکند.
- گوشت اردک به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها