slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
مزه
نسبتاً تند

این دستور را درست کردی؟


دمنوش زنجبیل و عسل

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دمنوش زنجبیل و عسل

برای 2 نفر

مواد اولیه دمنوش زنجبیل و عسل

آب

2 پیمانه

پودر زنجبیل

1 قاشق مرباخوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و عسل

مرحله 1

یک کتری آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. پودر زنجبیل را با آب‌جوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد. در انتها دمنوش را در لیوان بریزید و با عسل شیرین کنید.

  • اگر از قوری صافی‌دار استفاده نکردید، پس از دم‌کشیدن، دمنوش را صاف کنید
  • می‌توانید عسل را هم در یک ظرف دیگر بریزید و روی کتری آب‌جوش بگذارید تا نرم شود.
  • زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد، تندتر می شود.
  • دمنوش زنجبیل را می‌توانید در یخچال قرار دهید تا سرد شود و از آن به‌عنوان نوشیدنی سرد استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها