slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
تند
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
پاییز-تابستان
زادگاه
خاورمیانه

این دستور را درست کردی؟


دمنوش زنجبیل

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دمنوش زنجبیل

برای 2 نفر

مواد اولیه دمنوش زنجبیل

زنجبیل تازه (رنده شده)

2 قاشق مرباخوری

آب (جوش)

2 پیمانه

طرز تهیه دمنوش زنجبیل

مرحله 1

در کتری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

زنجبیل تازه را رنده کنید. زنجبیل را به همراه آبجوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.

نکته‌ها

  1. بهتر است از قوری صافی‌دار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
  2. می‌توانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
  3. می‌توانید به جای زنجبیل تازه از 1 قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل یا یک تکه کوچک زنجبیل خشک استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها