slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


گرانولا

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گرانولا

برای 2 نفر

مواد اولیه گرانولا

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

کره

10 گرم

جو پرک

1 پیمانه

کشمش

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

خلال بادام (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

پسته (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

فندق (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

تخمه آفتابگردان (مغز شده)

2 قاشق غذاخوری

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه گرانولا

مرحله1

جوپرک، پسته، بادام، مغز تخمه و فندق را در قابلمه بریزید و روی حرارت (بدون روغن) تفت دهید (یا به اصطلاح بو دهید) تا رنگ جوها رو به قهوه‌ای برود و برشته شوند.

مرحله2

حالا کنجد، جوز هندی و کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره آب شود و مواد با کره تفت بخورند، سپس وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله3

حرارت را خاموش کنید و کشمش و عسل را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا همه مواد باهم خوب مخلوط شوند.

  • اجازه دهید مواد سرد شوند. بعد در شیشه بریزید و در یخچال بگذارید تا هر وقت خواستید مصرف کنید.

نکته‌ها

  1. میزان عسل در این غذا باید به اندازه‌ای باشد که باعث چسبندگی مواد شود، پس در صورت نیاز مقدار آن را بیشتر کنید.
  2. هنگام رست کردن (یا بو دادن یا برشته کردن) دانه‌ها توجه کنید که آن‌ها را بیش از حد داغ نکنید، چون جوپرک مخلوط شده با مواد، زود می سوزد و گرانولا تلخ می شود.
  3. اگر پودر جوز هندی نداشتید، جوز هندی درسته را به اندازه مورد نیاز رنده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها