slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آمریکا

این دستور را درست کردی؟


گرانولا با شیر

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه گرانولا با شیر

برای 2 نفر

مواد اولیه گرانولا

تخمه آفتابگردان (مغز شده)

2 قاشق غذاخوری

فندق (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

کره

10 گرم

پسته (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

کشمش

2 قاشق غذاخوری

جو پرک

1 پیمانه

شیر گاو

2 پیمانه

جوز هندی (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

خلال بادام (نیم‌کوب)

2 قاشق غذاخوری

کنجد

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گرانولا با شیر

مرحله1

جوپرک، پسته، بادام، مغز تخمه و فندق را در قابلمه بریزید و روی حرارت (بدون روغن) تفت دهید (یا به اصطلاح بو دهید) تا رنگ جوها رو به قهوه‌ای برود و برشته شوند.

مرحله2

حالا کنجد، جوز هندی و کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره آب شود و مواد با کره تفت بخورند، سپس وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله3

حرارت را خاموش کنید و کشمش و عسل را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا همه مواد باهم خوب مخلوط شوند. اجازه دهید مواد در دمای محیط خنک شوند.

مرحله4

وقتی گرانولا خنک شد آن را با شیر مخلوط و سرو کنید.

نکته‌ها

  1. میزان عسل در این غذا باید به اندازه‌ای باشد که باعث چسبندگی مواد شود، پس در صورت نیاز مقدار آن را بیشتر کنید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید از موز، توت‌فرنگی یا هر میوه شیرین دیگری برای سرو با گرانولا و شیر استفاده کنید..
  3. هنگام رست کردن (یا بو دادن یا برشته کردن) دانه‌ها توجه کنید که آن‌ها را بیش از حد داغ نکنید، چون جوپرک مخلوط شده با مواد، زود می سوزد و گرانولا تلخ می شود.
  4. اگر پودر جوز هندی نداشتید، جوز هندی درسته را به اندازه مورد نیاز رنده کنید.
  5. می‌توانید به جای شیر سرد از شیر داغ استفاده کنید تا عسل روان شده و گرانولا خوش‎خوراک‌تر شود.
  6. وقتی گرانولا آماده شد، می‎توانید بسته به ذائقه و میل خود از آن بردارید و با شیر و میوه ترکیب و نوش‌جان کنید و بقیه را در شیشه‌ای بریزید و در یخچال بگذارید تا هر وقت که دوست داشتید میل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها