slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


سیب زمینی گجراتی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سیب زمینی گجراتی

برای 2 نفر

مواد اولیه سیب زمینی گجراتی

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پودر نارگیل

1 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

کنجد

1 قاشق غذاخوری

زیره سیاه

1 قاشق چای‌خوری

سیب زمینی

2 عدد متوسط

شنبلیله خشک

1 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سیب زمینی گجراتی

مرحله1

سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با مقداری آب (در حدی که روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد) در قابلمه بریزید تا خوب بپزند و نرم شوند.بعد پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید.

مرحله2

در تابه روغن بریزید و زردچوبه، نمک، فلفل، زیره، تخم گشنیز و شنبلیله خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد سیب‌زمینی را اضافه کرده، زیر و رو کنید تا کاملا مزه بگیرد.

مرحله3

مخلوط را در کاسه بریزید و کنجد و پودر نارگیل را اضافه کرده، زیر و رو کنید. غذا آماده سرو است. نوش‌جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. بهتر است برای تهیه این غذا از سیب زمینی نقلی و ریز استفاده و مراحل 2 به بعد طی شود، اما در صورتی که در دسترس نبود بدون هیچ نگرانی از سیب‌زمینی معمولی استفاده کرده و طبق رسپی عمل کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها