این دستور را درست کردی؟
جوجه مخصوص حس تازگی
مواد اولیه جوجه مخصوص حس تازگی
برای 2 نفرمزهدارکردن جوجه
1 عدد کوچک
1 قاشق چایخوری
4 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 عدد بزرگ
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
400 گرم
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
مواد میانی
10 عدد کوچک
6 قاشق غذاخوری
1 عدد کوچک
طرز تهیه جوجه مخصوص حس تازگی
مرحله1
پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید؛ سپس فلفل دلمهای را خلالی خرد کرده و تمام دانه ها و قسمت های سفید رنگ آن را از آن جدا کرده، به فیله مرغ اضافه کنید و به مدت1دقیقه ورز بدهید.سیر را رنده کرده و به همراه فلفل قرمز، سس باربیکیو، روغن زیتون، پودر خردل، کاکوتی، جوز هندی، سس مایونز و نمک به فیله مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله2
بعد از این که تمام ادویه ها و سس ها را اضافه کردید، مجددا به مدت1دقیقه ورز بدهید. در آخر زعفران را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رنگ آن یک دست شود؛ سپس در ظرفی در دار بریزید و به مدت6الی12ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد و بیات شود.
مرحله3
حالا قارچ را بشویید و نسبتا ریز خرد کنید؛ پس از تکمیل فرآیند مزه دار شدن، فیله مرغ ها را از مواد خارج کرده و بر روی یک تخته گوشت قرار دهید و با بیفتک کوب یا پشت یک چاقو بزرگ، بر روی فیله ها با ضربات ملایم بکوبید تا آن ها باز شوند.
مرحله4
یک فیله را بردارید و آن را بر روی یک سطح صاف قرار دهید و در وسط آن مقداری قارچ خرد شده به همراه پنیر پیتزا قرار دهید و در آخر فیله را به صورت رول بپیچید و کنار بگذارید. پس از اتمام رول کردن فیله ها، میتوانید با احتیاط جوجه ها را به سیخ بکشید و به یکی از روش های زیر بپزید:
منقل:از قبل منقل را روشن و آماده کنید، هر طرف جوجه ها را حدودا به مدت6 الی 8 دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا کاملا مغز پخت شود. دقت کنید این زمان تقریبی است و بستگی به میزان حرارت منقل دارد.
فر برقی:در صورتی که بخواهید از فر برقی استفاده کنید در ابتدا فر را روی برنامه گرمای پایین و بالا، به اضافه گریل و فن با دمای210 درجه، به مدت10 دقیقه قرار دهید تا فر آماده شود؛ سپس در سینی فر مقداری آب بریزید و روی آن توری بگذارید. زمان فر را روی25 دقیقه تنظیم کنید و زمانی که نصف زمان پخت گذشت (تایمر فر به 12 دقیقه برسد) جوجه ها را برگردانید تا سمت دیگر آن بپزد. در صورتی که آب در سینی فر نباشد جوجه ها خشک میشوند، پس علت ریختن آب در سینی، ایجاد رطوبت و آبدار ماندن جوجه هاست.
ماهیتابه چدنی: ماهیتابه را روی شعله بگذارید و زمانی که ماهیتابه داغ شد، هر طرف جوجه ها را به مدت 10الی15 دقیقه در ماهیتابه با حرارت ملایم قرار دهید تا خوب مغز پخت شوند.
نکتهها
1.در زمان سیخ کردن جوجه ها دقت کنید که پیاز یا فلفل دلمه ای به جوجه ها نچسبیده باشد؛ زیرا در زمان پخت، سبب سوختن آنها بر روی جوجه میشود.
2.اگر از سیخ چوبی استفاده می کنید، بهتر است آن را به مدت ده دقیقه در آب بخیسانید تا در هنگام پخت نسوزد.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها