slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
چین-ایران

این دستور را درست کردی؟


شربت گل ختمی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه شربت گل ختمی

برای 2 نفر

برای شربت گل ختمی

آب

3 پیمانه

گل ختمی

4 قاشق غذاخوری

شکر

1 پیمانه

برای سرو

یخ (قطعه)

8 عدد متوسط

آب (خنک)

به میزان لازم

طرز تهیه شربت گل ختمی

مرحله1

گل ختمی، شکر و آب را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد وغلیظ شود. شربت غلیظ به‌دست‌آمده را از صافی عبور دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله2

حالا برای سرو، کمی از شربت غلیظ را به همراه تعدادی یخ در لیوان بریزید و با مقداری آب رقیق کرده، میل کنید.

نکته‌ها

نکات
  1. میزان شکر به‌صورت استاندارد تعریف شده‌است؛ البته شما می‌توانید این مقدار را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. درجه شیرینی نوشیدنی شما، به میزان شربتی بستگی دارد که در لیوان می‌ریزید و با آب رقیق می‌کنید. هرچه شربت بیشتری استفاده کنید نوشیدنی شیرین‌تری خواهید داشت.
  3. اگر تصمیم دارید باقیمانده شربت را برای طولانی مدت در یخچال نگه‌دارید، اواخر پخت به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه‌ای به‌همراه باقی مواد بجوشد تا در طول مدت نگهداری در یخچال شکرک نزند. میزان آبلیمو برای مقادیر ذکرشده به‌ازای 2 نفر، 1 قاشق چای‌خوری است.
  4. درصورتی که می‌خواهید باقیمانده شربت را در دفعات بعد استفاده کنید، آن را در ظرف دربسته‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر در زمان استفاده بعدی شربت بسیار سفت بود با کمی آب‌جوش آن را رقیق کنید. آب‌جوش را کم کم اضافه کنید تا کمی رقیق و قابل استفاده شود.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها