slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-باربیکیو
زادگاه
سوریه-لبنان

این دستور را درست کردی؟


حُمُص مُحَمره

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه حُمُص مُحَمره

برای 4 نفر

مواد اولیه حُمص محمره

ارده

50 گرم

روغن زیتون

به میزان لازم

نمک

1 قاشق مرباخوری

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نخود

350 گرم

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

آب (یخ)

50 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ماست

2 قاشق غذاخوری

سس محمره

سیر

2 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای (قرمز)

2 عدد متوسط

گوجه فرنگی

2 عدد متوسط

روغن زیتون

4 قاشق غذاخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه حُمُص مُحَمره

طرز تهیه سس محمره

مرحله 1

ابتدا فلفل دلمه ای ها را کبابی می‌کنیم، بعد 5 دقیقه به آنها استراحت می‌دهیم. پوست فلفل‌ها را جدا می‌کنیم، روی تخته می‌گذاریم، از وسط نصف می‌کنیم و دانه هایش را در می‌آوریم و آنها را نسبتا خرد میکنیم.

مرحله 2

گوجه را به مدت 5 دقیقه در آب میجوشانیم، بعد آن‌ها را در آب سرد میگذاریم و پوستشان را جدا می‌کنیم، سپس خرد می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای، گوجه، نمک، فلفل، پاپریکا، سیر رنده شده و روغن زیتون را باهم مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. در انتها با میکسر (مخلوط کن) یا گوشت‌کوب برقی مواد را خوب ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند.

طرز تهیه حمص

مرحله 1

نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت می خیسانیم، بعد آن‌ها را آبکش میکنیم، سپس به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا می‌گذاریم تا به جوش آید، وقتی به جوش آمد، شعله را کم می‌کنیم تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.

مرحله 2

در این مرحله ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخود‌های پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن می‌ریزیم، وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا آرام آرام لطیف شوند.

  • در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید.
  •  توجه داشته باشید در زمان اضافه کردن آب نخود، حمص خیلی رقیق نشود، لطافت مورد نظر ما مثل خامه میباشد.

مرحله 3

حالا حمص را به همراه سس محمره در یک ظرف به صورت دستی مخلوط میکنیم. لازم به ذکر است که میزان سس محمره در حمص کاملا ذائقه ای میباشد و استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین میزان سیر به دلخواه شما می‌تواند کم یا زیاد شود.

وقتی حمص آماده شد، برای تزیین روی آن کمی لیمو ترش و روغن زیتون می‌ریزیم.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها