slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
جوشاندن-تفت دادن
زادگاه
لبنان-سوریه

این دستور را درست کردی؟


حُمُص با گوشت

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه حُمُص با گوشت

برای 4 نفر

مواد اولیه حُمص با گوشت

آب (یخ)

50 گرم

ارده

50 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

نخود

350 گرم

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق مرباخوری

ماست

2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

به میزان لازم

مواد لازم گوشت

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

200 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

خلال بادام

1 قاشق غذاخوری

جوز هندی

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه حُمُص با گوشت

مرحله 1

نخودها را از روز قبل به مدت 8 الی 12 ساعت می خیسانیم، بعد آن‌ها را آبکش میکنیم؛ سپس به همراه آب در قابلمه ریخته و روی شعله بالا می‌گذاریم تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد شعله را کم می‌کنیم تا زمانی که نخودها کاملا پخته شده و نرم شوند.

مرحله 2

در این مرحله، ماست، آبلیمو، نمک، سیر رنده شده، فلفل، ارده و نخود‌های پخته و آبکش شده را درون مخلوط کن می‌ریزیم، وقتی کلیه مواد با یکدیگر میکس شدند به آنها یخ اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم تا آرام آرام لطیف شوند.

  • در صورتیکه مواد حمص شما در انتهای میکس لطیف نشده بود میتوانید کمی آب نخود به آنها اضافه کنید تا به لطافت مورد نظر برسید.
  •  توجه داشته باشید با اضافه کردن آب نخود، حمص خیلی رقیق نشود. لطافت مورد نظر ما مثل خامه میباشد.

مرحله 3

استفاده از نمک و آبلیمو در حمص بستگی به ذائقه شما دارد، همچنین میزان سیر به دلخواه شما می‌تواند کم یا زیاد شود.

طرز تهیه گوشت

مرحله 1

پیاز رنده شده را در روغن ریخته و تفت دهید تا بلوری شود، گوشت چرخکرده را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود.

مرحله 2

حالا ادویه جات را  اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا عطر و بوی آنها آزاد شود. بعد از آماده شدن روی حمص بریزید و با خلال بادام و جعفری خرد شده تزئین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها