slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
هندوستان

این دستور را درست کردی؟


خوراک مرغ حیدرآبادی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خوراک مرغ حیدرآبادی

برای 2 نفر

مواد اولیه خوراک مرغ حیدرآبادی

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گرام ماسالا

1 قاشق مرباخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل

1 قاشق مرباخوری

گوشت سینه مرغ (سینه یا ران مرغ)

400 گرم

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

کنجد

1 قاشق غذاخوری

گشنیز (برای تزئین)

به میزان لازم

خامه

نصف پیمانه

فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

بادام زمینی

150 گرم

ماست

نصف پیمانه

طرز تهیه خوراک مرغ حیدرآبادی

مرحله 1

بادام زمینی خام و بدون پوست را به همراه کنجد، در یک ماهیتابه بدون روغن تفت داده یا اصطلاحا بو دهید؛ سپس آن ها را به همراه خامه و ماست در آسیاب بریزید تا به صورت پوره درآید. پیاز را خرد کرده، در ماهتیابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله 2

زمانی که پیاز ها خوب طلایی شدند، پوره بادام و کنجد، ادویه ماسالا، سیر کوبیده، پودر زنجبیل، زردچوبه، نمک و فلفل را با پیاز داغ مخلوط کنید. مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و تکه های مرغ را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مواد قرار دهید؛ سپس اجازه دهید تا با حرارت ملایم، خوب بپزند و نرم شود. در آخر نمک غذا را اندازه کرده و در ظرف سرو بریزید و با گشنیز ساطوری شده تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها