این دستور را درست کردی؟
ایکرا
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه ایکرا
برای 2 نفرمواد اولیه ایکرا
نمک
1 قاشق چایخوری
روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی
1 عدد متوسط
بادمجان
4 عدد متوسط
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ایکرا
مرحله 1
بادمجان را کبابی کنید، پوست آن را گرفته و گوشتش را ساطوری خرد کنید.
مرحله 2
پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده بریزید، تفت دهید تا بلوری شود. حالا گوجه ها را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تا جایی که آب گوجه ها گرفته شود تفت دهید.
مرحله 3
بادمجان را همراه با نمک و فلفل به گوجه اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و درب ظرف بگذارید.
مرحله 4
شعله گاز را کم کرده، بگذارید تا مزه ها به خورد هم بروند، سپس زیر غذا را خاموش کنید.
مرحله 5
غذا را در ظرف سرو ریخته، روی آن روغن زیتون بریزید و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها