این دستور را درست کردی؟
دسر ایرانه
مواد اولیه دسر ایرانه
برای 2 نفر2 قاشق غذاخوری
یک و نیم پیمانه
3 قاشق غذاخوری
4 قاشق غذاخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
50 گرم
طرز تهیه دسر ایرانه
مرحله 1
شیر، شکر و زعفران را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود، (نیازی به جوشیدن ندارد فقط در حدی که شکر حل شود و در نهایت اجازه دهید خنک شود).
مرحله 2
در ظرف دیگری پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید تا حالت اسفنجی پیدا کند؛ سپس آن را روی حرارت بخار آب کتری در حال جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود و شفاف گردد.
مرحله 3
گلاب و ژلاتین را به مایه قبلی اضافه کنید. به منظور بهتر حل شدن خامه چند قاشق از مایه بردارید، خامه را در آن حل کنید؛ زمانی که مایه کمی خنک شد، خامه رقیق شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. لازم به ذکر است در صورتیکه خامه شما یکدست نشد و گوله گوله شد، شما میتوانید از گوشکوب برقی و یا مخلوط کن استفاده کنید. حالا دسر ایرانه آماده است و شما می توانید آن را داخل ظرف مد نظرتان بریزید و حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
نکتهها
برای تزیین می توانید از پسته خرد شده یا غنچه گل محمدی استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها