slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
30 دقیقه
زمان انتظار
300 دقیقه
مزه
شیرین
روش تهیه
مخلوط کردن
سطح مهارت
متوسط
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


روکر موز

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه روکر موز

برای 4 نفر

آب (جوش)

یک و نیم پیمانه

نشاسته ذرت

3 قاشق غذاخوری

شیرگاو

1 پیمانه

پودر ژله (موزی-بسته‌ای)

1 عدد متوسط

تخم مرغ (فقط زرده )

2 عدد متوسط

پنیر ماسکارپونه

150 گرم

بیسکویت ساده (ترجیحاًبیسکوئیت پتی بور )

100 گرم

روغن مایع (برای چرب‌کردن قالب)

به میزان لازم

شکر

دو‌سوم پیمانه

ژلاتین (پودر)

3 قاشق غذاخوری

وانیل (اسانس)

نصف قاشق چای‌خوری

خامه (صبحانه)

200 گرم

موز

2 عدد متوسط

آب (سرد)

یک‌سوم پیمانه

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه روکر موز

مرحله 1

ابتدا پودر ژله موز را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود.

مرحله 2

قالب مدنظرتان برای تهیه این دسر را کمی چرب کنید. مقداری از ژله موزی خنک شده را داخل آن بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیم‌بند شود. (میزان ژله‌ای که در قالب می‌ریزید در حدی باشد که فقط مقداری کف ظرف را بپوشاند.)

مرحله 3

در مرحله بعد شیر را داخل قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا به نقطه جوش برسد.

مرحله 4

در یک کاسه، شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شوند، سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و کم‌کم هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. حالا شیر داغ را به تدریج اضافه کرده و دوباره مواد را با همزن مخلوط کنید.

مرحله 5

یک کتری آب روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید، بعد حرارت را کم کنید. مواد آماده شده در مرحله قبل را با کاسه، روی حرارت کتری قرار دهید تا با حرارت غیر مستقیم، مواد غلیظ شود.

مرحله 6

نصف موز‌ها را حلقه‌ای برش بزنید. قالب ژله را از یخچال خارج کنید و روی آن تکه‌‌های موز قرار دهید و دوباره روی آن باقیمانده ژله موزی را بریزید و مجدد قالب را در یخچال بگذارید.

مرحله 7

زمانی که مواد داخل کاسه غلیظ شدند، آن را از روی کتری بردارید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری پودر ژلاتین را با مقداری آب سرد مخلوط کنید. پس از آن ظرف را روی حرارت بخار همان کتری بگذارید تا ژلاتین حل شود و حالت اسفنجی بگیرد. در ادامه ژلاتین را هم داخل کاسه بریزید و مواد را با یک قاشق هم بزنید.

مرحله 8

بعد از خنک شدن مخلوط مرحله قبل، در یک ظرف دیگر پنیر ماسکارپونه و خامه را هم بزنید و آن‌ها را به مخلوط داخل کاسه اضافه کنید. (اگر کاسه شما کوچک بود، مواد را در یک ظرف بزرگ‌تر بریزید و مخلوط کنید.)

مرحله 9

موزها را رنده کرده یا با پشت چنگال له کنید و همراه با گردو و بیسکوییت خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. قالب ژله را از یخچال بیرون بیاورید و مخلوطی که آماده کرده‌اید را رویش بریزید.

مرحله 10

دسر را حدود 5 ساعت در یخچال بگذارید. برای جدا کردن آن از قالب، ابتدا قالب را داخل آب گرم بگذارید، سپس با چاقو از کناره‌ها جدا کرده و قالب را در ظرف سرو برگردانید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها