این دستور را درست کردی؟
بادمجان شکمپُر ایتالیا
مواد اولیه بادمجان شکمپُر ایتالیا
برای 2 نفرمواد اولیه بادمجان شکم پر ایتالیا
3 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
2 عدد متوسط
100 گرم
به میزان لازم
10 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
2 عدد متوسط
5 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بادمجان شکمپُر ایتالیا
مرحله 1
دم بادمجان را کوتاه کنید، دور کلاهک بادمجان را ببرید، ولی کلاهک را جدا نکنید؛ پوست بادمجان را از زیر کلاهک بگیرید (می توانید یکی در میان پوست بگیرید). یک طرف بادمجان را از 2-3 سانتی متر زیر کلاهک تا همین فاصله نرسیده به ته بادمجان با کارد چاک بدهید. روی و داخل بادمجان را نمک بپاشید و بگذارید نیم ساعت در آبکش بماند؛ سپس زیر شیر آب سرد بشویید و در آبکش بگذارید تا آبش برود و خشک شود. (لازم به ذکر است شما در این مرحله میتوانید بادمجان را بدون جدا کردن کلاهک، اما با در نظر گرفتن موارد فوق، از وسط نصف کنید.)
مرحله 2
مقداری روغن در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، بادمجان ها را در روغن بگذارید و چند بار بغلتانید تا همه جای آن ها سرخ شود؛ وقتی همه بادمجان ها سرخ شد کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 3
حالا مایه وسط بادمجان را آماده کنید. مقداری روغن در تابه بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را در آن تفت بدهید تا بلوری شود. گوجه خرد شده را اضافه کنید و سرخ کنید تا آبش جذب شود؛ سیر را اضافه و سرخ کنید. جعفری و قارچ را بریزید، سپس نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید؛ وقتی همه مواد یک دست شد بگذارید خنک شود.
مرحله 4
شکم بادمجان ها را خالی کرده و مواد خارج شده از شکم بادمجان را پس از ساطوری کردن با مایه از قبل آماده شده مخلوط کنید؛ سپس شکم بادمجان ها را از مواد پر کرده، فشرده کنید و پنیر پیتزا هم روی آن بریزید. بادمجان ها را در سینی بچینید و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی را 15دقیقه در فر بگذارید و گریل را روشن کنید تا روی بادمجانها طلایی شود؛ وقتی از فر در آوردید، از سبزی خشک مزرنجوش یا آویشن یا ترکیب هر دو با هم روی پنیر ها بپاشید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها