خوراک مرغ و قارچ چینی
این دستور را درست کردی؟
مرغ ژاپنی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه مرغ ژاپنی
برای 2 نفرمواد اولیه مرغ سرخ کرده ژاپنی
پودر نشاسته
به میزان لازم
پودر زنجبیل
1 قاشق مرباخوری
روغن مایع
به میزان لازم
سویا سس
3 قاشق غذاخوری
گوشت مرغ (فیله مرغ)
300 گرم
طرز تهیه مرغ ژاپنی
مرحله 1
گوشت مرغ را بشویید و به صورت نواری برش دهید، بعد به آن سویا سس و زنجبیل بزنید و در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزهدار میشود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)
مرحله 2
در یک ماهیتابه عمیق روغن بریزید تا داغ شود، سپس مرغها را در پودر نشاسته بغلتانید و در روغن داغ و شناور سرخ کنید. شما میتوانید این غذا را با سسهای مختلف سرو کنید.
نوش جان!
نکتهها
- پیشنهاد میکنیم از ران مرغ بی استخوان شده استفاده کنید.
- میزان سویا سس را میتوانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها