slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
نسبتاً تند
روش تهیه
سرخ کردن
زادگاه
ژاپن

این دستور را درست کردی؟


مرغ ژاپنی

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مرغ ژاپنی

برای 2 نفر

مواد اولیه مرغ سرخ کرده ژاپنی

پودر نشاسته

به میزان لازم

پودر زنجبیل

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

به میزان لازم

سویا سس

3 قاشق غذاخوری

گوشت مرغ (فیله مرغ)

300 گرم

طرز تهیه مرغ ژاپنی

مرحله 1

گوشت مرغ را بشویید و به صورت نواری برش دهید، بعد به آن سویا سس و زنجبیل بزنید و در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود. (مرغ هر چقدر بیشتر در مواد بماند بهتر مزه‌دار می‌شود؛ البته بهترین بازه زمانی برای خوابندن مرغ در مواد بین 1 تا 10 ساعت است.)

مرحله 2

در یک ماهیتابه عمیق روغن بریزید تا داغ شود، سپس مرغ‌ها را در پودر نشاسته بغلتانید و در روغن داغ و شناور سرخ کنید. شما می‌توانید این غذا را با سس‌های مختلف سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. پیشنهاد می‌کنیم از ران مرغ بی استخوان شده استفاده کنید. 
  2. میزان سویا سس را می‌توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها