دمنوش عناب
این دستور را درست کردی؟
دمنوش زرشک و عناب
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه دمنوش زرشک و عناب
برای 2 نفرمواد اولیه دمنوش زرشک و عناب
عناب
10 عدد متوسط
تخم گشنیز
1 قاشق مرباخوری
آب (جوش)
2 پیمانه
زرشک
1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دمنوش زرشک و عناب
مرحله 1
در کتری آب بریزید و آن را روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.
مرحله 2
عنابها را بشویید و با چاقو برشهایی روی آنها ایجاد کنید، سپس به همراه تخم گشنیز و زرشک و آبجوش در قوری بریزید و روی کتری بگذارید تا دم بکشد.
نکتهها
- بهتر است از قوری صافیدار استفاده کنید (در غیر اینصورت برای ریختن نوشیدنی در فنجان یا لیوان آن را از صافی رد کنید.).
- میتوانید دمنوش را با کمی عسل یا نبات، شیرین و میل کنید.
- بهتر است عنابها را بعد از شستشو به مدت 20 دقیقه بخیسانید تا هم برش آنها راحتتر باشد هم طعم خود را بهتر آزاد کنند.
- بهتر است زرشک را هم قبل از تمیز کنید و در صافی بشویید تا گرد و خاک آن تمیز شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها