slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
دم کردن
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
آسیای جنوبی

این دستور را درست کردی؟


دمنوش عناب

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه دمنوش عناب

برای 2 نفر

مواد اولیه دمنوش عناب

عناب

10 عدد متوسط

آب (جوش)

2 پیمانه

طرز تهیه دمنوش عناب

مرحله 1

در کتری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیایید. پس از این که به جوش آمد، حرارت را کم کنید.

مرحله 2

عناب‌ها را بشویید و با چاقو از وسط برش دهید، سپس به همراه آبجوش در قوری بریزید. قوری را روی کتری بگذارید تا نوشیدنی دم بکشد و عناب‌ها خوب نرم شوند.

نکته‌ها

  1. می‌توانید عناب‌ها را پس از دم کشیدن نوشیدنی میل کنید.
  2. بهتر است عناب‌ها بعد از شستشو به مدت 20 دقیقه خیس بخورند تا بعد از برش طعم خود را بهتر آزاد کنند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها