این دستور را درست کردی؟
کباب مُشتی
مواد اولیه کباب مُشتی
برای 2 نفرمواد اولیه کباب مُشتی
3 قاشق غذاخوری
1 قاشق مرباخوری
1 عدد کوچک
200 گرم
یکسوم پیمانه
4 قاشق غذاخوری
150 گرم
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
6 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کباب مُشتی
آماده سازی
مرحله 1
پیاز و هویج را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن ها را رنده کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
پیاز را با گوشت مخلوط کرده و به آن آرد نخودچی، هویج، نمک، فلفل، زردچوبه و نصف زعفران دم کرده را اضافه کنید و ورز دهید.
مرحله 2
از مواد تکههایی به اندازه یک مشت جدا کرده، آن را به شکل بیضی در بیاورید و در روغن سرخ کنید؛ سپس آن ها را در قابلمه یا تابه دیگری بچینید.
مرحله 3
شیره انگور را با باقیمانده زعفران دم کرده، سرکه و کمی آب مخلوط کنید تا رقیق شود؛ سپس این ترکیب را روی کباب ها بریزید تا مزه شیرین به خود بگیریند. حالا درب تابه را بگذارید تا غذای شما روی حرارت ملایم کمی بجوشد و سس غذا غلیظ شود.
- اگر از شکر به جای شیره انگور استفاده می کنید؛ باید بعد از ترکیب شکر، زعفران و سرکه در آب، آن را بجوشانید تا شهدی تهیه شود که بتوانید آن را روی کباب ها بریزید.
- پس از ریختن شهد روی کتلت ها، غذا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا طعم دار شوند.
- این غذا را با نان میل کنید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- در برخی مناطق از بادمجان هم استفاده میکنند. در صورتی که طعم بادمجان را نمی پسندید، یا به آن حساسیت دارید، آن را از غذا حذف کنید.
میشه به جای سرکه از سس بالزامیک استفاده کرد؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها