slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
25 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


کباب مُشتی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کباب مُشتی

برای 2 نفر

مواد اولیه کباب مُشتی

سرکه

3 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق مرباخوری

پیاز

1 عدد کوچک

گوشت چرخ کرده

200 گرم

شکر (یا شیره انگور)

یک‌سوم پیمانه

آرد نخودچی

4 قاشق غذاخوری

هویج

150 گرم

زعفران (دم کرده)

5 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

6 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کباب مُشتی

آماده سازی

مرحله 1

پیاز و هویج را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن ها را رنده کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

پیاز را با گوشت مخلوط کرده و به آن آرد نخودچی، هویج، نمک، فلفل، زردچوبه و نصف زعفران دم کرده را اضافه کنید و ورز دهید.

مرحله 2

از مواد تکه‌هایی به اندازه یک مشت جدا کرده، آن را به شکل بیضی در بیاورید و در روغن سرخ کنید؛ سپس آن ها را در قابلمه یا تابه دیگری بچینید.

مرحله 3

شیره انگور را با باقیمانده زعفران دم کرده، سرکه و کمی آب مخلوط کنید تا رقیق شود؛ سپس این ترکیب را روی کباب ها بریزید تا مزه شیرین به خود بگیریند. حالا درب تابه را بگذارید تا غذای شما روی حرارت ملایم کمی بجوشد و سس غذا غلیظ شود. 

  • اگر از شکر به جای شیره انگور استفاده می کنید؛ باید بعد از ترکیب شکر، زعفران و سرکه در آب، آن را بجوشانید تا شهدی تهیه شود که بتوانید آن را روی کباب ها بریزید.
  • پس از ریختن شهد روی کتلت ها، غذا را روی حرارت ملایم قرار دهید تا طعم دار شوند.
  •  این غذا را با نان میل کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. در برخی مناطق از بادمجان هم استفاده میکنند. در صورتی که طعم بادمجان را نمی پسندید، یا به آن حساسیت دارید، آن را از غذا حذف کنید.

میشه به جای سرکه از سس بالزامیک استفاده کرد؟

Sama Parsi۶ مرداد ۱۴۰۳

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها