slider image
slider image
زمان پخت
25 دقیقه
مزه
نسبتاً شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران

این دستور را درست کردی؟


کاچی

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاچی

برای 2 نفر

شیره انگور (یا شیره خرما)

یک‌چهارم پیمانه

هل (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

زعفران (دم‌کرده)

5 قاشق غذاخوری

کره

100 گرم

خلال بادام

2 قاشق غذاخوری

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

آب

4 پیمانه

شکر

نصف پیمانه

آرد سفید

1 پیمانه

دارچین (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

گلاب

نصف پیمانه

طرز تهیه کاچی

مرحله 1

ابتدا خلال بادام را به مدت 1 ساعت در مقداری گلاب بخیسانید. در قابلمه آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود (لازم نیست آب بجوشد).

مرحله 2

وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

قابلمه دیگری را روی حرارت متوسط بگذارید و آرد را در آن الک کنید و مدام با قاشق هم بزنید تا آرد تغییر رنگ بدهد، بعد آن را از قابلمه خارج کنید.

مرحله 4

در همان قابلمه کره بریزید، وقتی که ذوب شد آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رنگش باز شود. در ادامه پودر هل و پودر دارچین اضافه کرده و هم بزنید، بعد حرارت را خاموش کنید.

مرحله 5

حالا شربتی را که در مرحله اول تهیه کردید، آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. شیره انگور، خلال بادام و گردو را اضافه کنید و هم بزنید. پس از این که همه مواد کاملا یکدست شدند دوباره حرارت را روشن کنید و اجازه دهید مواد جا بیفتند و غلیظ شوند.

نکته‌ها

نکات

میزان شیرینی کاچی به ذائقه شما بستگی دارد، پس می توانید اندازه شکر و شیره را کم یا زیاد کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها