این دستور را درست کردی؟
کلهجوش
مواد اولیه کلهجوش
برای 2 نفرمواد اولیه کله جوش
به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
4 قاشق غذاخوری
یک و نیم پیمانه
1 قاشق غذاخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلهجوش
آماده سازی
مرحله 1
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس نگینی خرد کنید.
- گردو را خرد کنید.
روش اول
مرحله 1
در قابلمه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید؛ سپس به آن زردچوبه بزنید. بعد از یک تفت کوچک نعناخشک، گردو، نمک، فلفل و کشک را به پیاز اضافه کنید و غذا را خوب هم بزنید.
- بخاطر وجود کشک در میزان استفاده از نمک دقت کنید.
مرحله 2
در نهایت به غذا آب و زعفران اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بجوشد. وقتی غذا به جوش آمد نمک آن را اندازه کرده و سرو کنید.
روش دوم
مرحله 1
در ظرفی مناسب روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، سپس به آن زردچوبه بزنید.
مرحله 2
حالا گردو را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید؛ سپس به غذا نمک و فلفل بزنید و مقداری آب (به نسبت غلظت کشک) و کشک به آن اضافه کنید.
مرحله 3
تا قبل از جوش آمدن غذا، زعفران را هم اضافه کنید و وقتی که غذا به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- میزان آب استفادهشده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند. اما بهصورت استاندارد در هر مرحله به ازای هر 2 نفر، حدود 1 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها