این دستور را درست کردی؟
کوفته کلهگنجشکی
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته کله گنجشکی
پودر سیر
1 قاشق چایخوری
روغن مایع
نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده مرغ
150 گرم
آرد سوخاری (یا آرد نخودچی)
2 قاشق غذاخوری
نمک
1 قاشق چایخوری
پیاز
1 عدد متوسط
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده
150 گرم
پودر کاری
1 قاشق مرباخوری
سس
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی
یک و نیم قاشق غذاخوری
سیب زمینی
2 عدد متوسط
نمک
1 قاشق چایخوری
آب (جوش)
3 پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوفته کلهگنجشکی
مرحله 1
گوشت قرمز و گوشت مرغ را به خوبی چرخ کنید و آنها را با هم مخلوط کنید؛ پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
مرحله 2
گوشت چرخ شده را با نیمی از پیاز، آرد نخودچی یا آرد سوخاری، پودر سیر، ادویه کاری و نیمی از نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید. روی کاسه سلفون بکشید و مواد را در یخچال بگذارید تا 30 دقیقه استراحت کنند. (شما می توانید از گوشت چرخ کرده قرمز، به تنهایی استفاده کنید.)
مرحله 3
باقیمانده پیاز را خرد کنید، در تابه یا قابلمه روغن بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بلوری شود. بعد سیب زمینی ها را به شکل دلخواه خرد کنید و به آن اضافه کنید و تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید.
مرحله 4
در این فاصله بروید سراغ گوشت ها و آن ها را به صورت قلقلی با کف دست شکل بدهید و در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی سس کوفته به جوش آمد، گوشت ها را به سس اضافه کنید و 30 تا 40 دقیقه زمان دهید که با حرارت کم بجوشند تا سس غلیظ شود.
نکتهها
- ۱. در صورتی که گوشت چرخکرده مرغ نداشتید میتوانید فقط از گوشت چرخکرده گوشت با میزان دو برابر استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها