این دستور را درست کردی؟
آش کشک گلستان
مواد اولیه آش کشک گلستان
برای 2 نفرمواد اولیه آش کشک گلستان
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
به میزان لازم
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
یکچهارم پیمانه
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
به میزان لازم
130 گرم
یکچهارم پیمانه
طرز تهیه آش کشک گلستان
آماده سازی
مرحله 1
- برنج، عدس، نخود و لوبیا را پاک کنید و بشویید.
- سبزی آش را پاک کنید، بشویید و خرد کنید.
- سیر و پیازها را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید.
سیر را رنده کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
ابتدا نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و عدس را جداگانه بپزید و آبکش کنید.
مرحله 2
پس از پخت حبوبات، آنها را بههمراه سبزی و مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا سبزی بپزد.
مرحله 3
برای پیاز داغ داخل آش، پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید و بعد زردچوبه بزنید.
مرحله 4
سیر داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه کنید.)
مرحله 5
وقتی سبزی پخت، سیرداغ و پیازداغ را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید.
مرحله 6
آش که جوشید و کامل جا افتاد، نعناداغ آماده کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 7
آش را با کشک و نعناداغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
- قبل از سرو، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
روش دوم پخت
مرحله 1
ابتدا نخود و لوبیا را با هم بپزید.
مرحله 2
پس از پختِ نخود و لوبیا، عدس، سبزی و برنج را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
برای پیازداغ داخل آش، پیاز خرد شده را در روغن سرخ کنید و زردچوبه بزنید.
مرحله 4
سیر داغ تهیه کنید. (به طرز تهیه سیرداغ مراجعه کنید.)
مرحله 5
وقتی سبزی پخت و برنج وا رفت و آش به غلظت مناسب رسید، سیرداغ و پیازداغ را بههمراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید.
مرحله 6
آش که جوشید و کامل جا افتاد، نعناداغ آماده کنید. (به طرز تهیه نعناداغ مراجعه کنید.)
مرحله 7
آش را با کشک و نعناداغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
- قبل از سرو، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
- میتوانید وقتی آش جوشید و جا افتاد، کشک داخلش بریزید و هم بزنید.
نوش جان!
نکتهها
- بهتر است لوبیا را از شب قبل یا حداقل 8 ساعت پیش از پخت در یک کاسه پر از آب بخیسانید. پیشنهاد میشود در این مدت، چند بار آب لوبیا را عوض کنید تا نفخش گرفته شود. خیساندن لوبیا به سریعتر پختنش کمک میکند.
- عدس نیازی به خیساندن ندارد.
- سبزی آش شامل اسفناج یا برگ چغندر، تره، گشنیز، جعفری و شوید است.
- بهتر است از تمام این سبزیها بهاندازه مساوی بردارید و از ترکیب آنها سبزی آش را آماده کنید.
- برای آماده سازی 1 کیلو سبزی آش، باید از هر کدام بهمیزان 200 گرم تهیه کنید و بعد از خردکردن، بسته به تعداد نفرات، میزان مشخص شده را بردارید و در آش استفاده کنید.
- بر حسب ذائقه میتوانید، میزان یکی از سبزیها را کمتر یا بیشتر کنید، اما میزان گفته شده استاندارد و بهترین حالت ممکن است؛ چون افزودن مقداری زیادی از یک سبزی، بسته به نوع آن ممکن است باعث تلخی یا تغییر طعم کلی آش شود.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها