این دستور را درست کردی؟
کشکبادمجان
مواد اولیه کشکبادمجان
برای 2 نفرمواد اولیه کشک و بادمجان
1 قاشق غذاخوری
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
4 عدد متوسط
1 پیمانه
نصف پیمانه
1 قاشق چایخوری
4 عدد متوسط
طرز تهیه کشکبادمجان
مرحله 1
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید، خرد کنید و در آب و نمک بگذارید تا تلخیشان گرفته شود. بعد آنها را آبکش کرده و خشک کنید، سپس آنها را سرخ کنید و کنار بگذارید. در ماهیتابهای که روی حرارت ملایم است روغن بریزید، پیاز را که به صورت نگینی خرد شده به آن اضافه و سرخ کنید؛ سپس سیر رنده شده را اضافه کنید، کمی که تفت خورد، نمک، فلفل، زردچوبه، نعنا خشک و بادمجانهای سرخ شده را اضافه کرده و زیر و رو کنید.
مرحله 2
کمی آب جوش درون ظرف بریزید و درب آن را بگذارید تا مزهها به خورد هم بروند. آب بادمجانها که تمام شد، آنها را با گوشتکوب له کنید. میتوانید خوراک را با کشک و گردو مخلوط کرده و یا فقط برای تزیین از آنها استفاده کنید. نوش جان
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها