slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


کشک‌بادمجان

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کشک‌بادمجان

برای 2 نفر

مواد اولیه کشک و بادمجان

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

کشک

نصف پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گردو (خردشده)

2 قاشق غذاخوری

پیاز

1 عدد متوسط

بادمجان

4 عدد متوسط

آب

1 پیمانه

روغن مایع

نصف پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

4 عدد متوسط

طرز تهیه کشک‌بادمجان

مرحله 1

ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید، خرد کنید و در آب و نمک بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود. بعد آن‌ها را آبکش کرده و خشک کنید، سپس آنها را سرخ کنید و کنار بگذارید. در ماهیتابه‌ای که روی حرارت ملایم است روغن بریزید، پیاز را که به صورت نگینی خرد شده به آن اضافه و سرخ کنید؛ سپس سیر رنده شده را اضافه کنید، کمی که تفت خورد، نمک، فلفل، زردچوبه، نعنا خشک و بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کرده و زیر و رو کنید.

مرحله 2

کمی آب جوش درون ظرف بریزید و درب آن را بگذارید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. آب بادمجان‌ها که تمام شد، آن‌ها را با گوشت‌کوب له کنید. می‌توانید خوراک را با کشک و گردو مخلوط کرده و یا فقط برای تزیین  از آنها استفاده کنید. نوش جان

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها