slider image
slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
سیستان و بلوچستان

این دستور را درست کردی؟


کشک بلوچی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کشک بلوچی

برای 2 نفر

مواد اولیه کشک بلوچی

نعنا خشک (پودر)

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

کشک (مایع)

2 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه کشک بلوچی

آماده سازی

مرحله 1

پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را در کمی روغن داغ بریزید تا سبک و بلوری شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 2

حالا نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد کشک را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

در نهایت بسته به غلظت کشک آب جوش بریزید، درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد.

نکته‌ها

  • میزان روغن و ادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  • میزان آب استفاده‌شده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما می‌تواند تغییر کند. اما به‌صورت استاندارد به ازای هر 2 نفر، 1 تا 2 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه می‌شود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
  • لازم به ذکر است اگر کشک غلیظ است بهتر است آب جوش بیشتری استفاده کنید تا غذا فرصت جوشیدن و مزه‌دار شدن داشته باشد و ته‌نگیرد.
  • معمولا کشک به‌تنهایی نمک غذا را تامین می‌کند اما قبل از سرو کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز بنابرذائقه خود به میزان دلخواه نمک به غذا اضافه کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

errror occured