این دستور را درست کردی؟
کشک بلوچی
4
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه کشک بلوچی
برای 2 نفرمواد اولیه کشک بلوچی
نعنا خشک (پودر)
1 قاشق غذاخوری
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آب
به میزان لازم
زردچوبه
1 قاشق چایخوری
کشک (مایع)
2 پیمانه
پیاز
1 عدد متوسط
طرز تهیه کشک بلوچی
آماده سازی
مرحله 1
پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیاز را در کمی روغن داغ بریزید تا سبک و بلوری شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 2
حالا نعناع خشک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد کشک را به آن اضافه کنید.
مرحله 3
در نهایت بسته به غلظت کشک آب جوش بریزید، درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا غذا بجوشد و جا بیفتد.
نکتهها
- میزان روغن و ادویهجات برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- میزان آب استفادهشده در این غذا بنابر سلیقه شما و میزان سفتی وغلظت مد نظر شما میتواند تغییر کند. اما بهصورت استاندارد به ازای هر 2 نفر، 1 تا 2 پیمانه آب برای پخت موادی که به اشکنه اضافه میشود کافیست. البته این در صورتی است که حرارت ملایم باشد تا غذا به آرامی بپزد و جا بیفتد.
- لازم به ذکر است اگر کشک غلیظ است بهتر است آب جوش بیشتری استفاده کنید تا غذا فرصت جوشیدن و مزهدار شدن داشته باشد و تهنگیرد.
- معمولا کشک بهتنهایی نمک غذا را تامین میکند اما قبل از سرو کمی از غذا بچشید و در صورت نیاز بنابرذائقه خود به میزان دلخواه نمک به غذا اضافه کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها