این دستور را درست کردی؟
کباب انگشتی کشمیری
مواد اولیه کباب انگشتی کشمیری
برای 2 نفرمواد اولیه کباب انگشتی کشمیری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
نصف پیمانه
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
2 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
400 گرم
طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری
مرحله1
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده ّآب پیاز را بگیرید)و با نمک، فلفل و کلیه ادویههای مورد نظر به گوشت چرخکرده اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مرحله2
پس از آن که مواد را ورز دادید، یک سلفون روی ظرف کشیده و به مدت یک ساعت، در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله3
پس از یک ساعت، مواد را از یخچال در آورده و پس از یک ورز دادن مجدد، کم کم مواد را در کف دست مانند شامی پهن کرده و فرم دهید.
مرحله4
مواد شکل گرفته را در ماهیتابه و یا صفحه چدن چرب شده، بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.
مرحله5
در آخر برای دودی کردن کبابها پس از پایان پخت، آن ها را در یک قابلمه قرار دهید. سپس یک زغال گداخته را در کاسه ای کوچک بگذارید و کاسه را در میانه قابلمه قراردهید، چند قطره روغن روی زغال ریخته و پس از برافروخته شدن دود از آن درب قابلمه را به مدت3الی5دقیقه بگذارید تا کبابها مزه دودی بگیرند. (لازم به ذکر است، در صورتی که شما از دستگاه دودی کننده استفاده می کنید، میبایست مواد را قبل از پخت دودی کنید.)
مرحله6
در مرحله آخر، کبابها را در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها