این دستور را درست کردی؟
کوفته کرمانشاهی
مواد اولیه کوفته کرمانشاهی
برای 2 نفرمواد اولیه کوفته کرمانشاهی
1 عدد متوسط
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
300 گرم
1 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
1 قاشق چایخوری
سس
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق غذاخوری
3 پیمانه
1 عدد متوسط
به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
لایه دست پیچ
2 قاشق غذاخوری
1 پیمانه
نصف پیمانه
2 عدد کوچک
4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته کرمانشاهی
مرحله 1
نخود و لپه را یک شبانه روز خیس کنید، سپس آبش را خالی کنید. نخود و لپه را کاملا بپزید و با گوشتکوب له کنید.
مرحله 2
بعد گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، تخم مرغ، نخود و لپه له شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. گوشت ها را با دست گرد کنید و مقداری از مواد میانی دست پیچ که می تواند، یک عدد تخم بلدرچین آب پز در هر کوفته یا برگ آلو یا مخلوط مغز گردو، کشمش و پیاز سرخ شده باشد را داخل آن قرار دهید و جمعش کنید؛ کوفته ها را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
مرحله 3
برای تهیه سس، داخل قابلمه پیاز خرد شده را تفت دهید تا بلوری شود. رب را اضافه کرده و سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ باز کند؛ بعد آبلیمو، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن و آبجوش را اضافه کنید تا سس به جوش آید. کوفته ها را یکی یکی در سس قرار دهید و حرارت را ملایم کنید تا پخته شوند و سس غلیظ شود. می توانید کمی نخود پخته شده هم در اواخر پخت در سس بریزید.
نکتهها
میتوانید کوفته را بدون مواد میانی تهیه کنید یا این که فقط یک عدد تخم بلدرچین آب پز وسط آن بگذارید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها