slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
زادگاه
کرمانشاه

این دستور را درست کردی؟


کوفته کرمانشاهی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته کرمانشاهی

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته کرمانشاهی

پیاز

1 عدد متوسط

آرد نخودچی

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نخود

یک‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

300 گرم

تخم مرغ

1 عدد متوسط

لپه

یک‌چهارم پیمانه

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

سس

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

یک و نیم قاشق غذاخوری

آب (جوش)

3 پیمانه

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

به میزان لازم

آبلیمو

1 قاشق غذاخوری

آویشن

1 قاشق چای‌خوری

لایه دست پیچ

گردو (در صورت تمایل)

2 قاشق غذاخوری

پیاز داغ (در صورت تمایل)

1 پیمانه

آلو (در صورت تمایل)

نصف پیمانه

تخم بلدرچین (در صورت تمایل)

2 عدد کوچک

کشمش (در صورت تمایل)

4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی

مرحله 1

نخود و لپه را یک شبانه روز خیس کنید، سپس آبش را خالی کنید. نخود و لپه را کاملا بپزید و با گوشتکوب له کنید.

مرحله 2

بعد گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، تخم مرغ، نخود و لپه له شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. گوشت ها را با دست گرد کنید و مقداری از مواد میانی دست پیچ که می تواند، یک عدد تخم بلدرچین آب پز در هر کوفته یا برگ آلو یا مخلوط مغز گردو، کشمش و پیاز سرخ شده باشد را داخل آن قرار دهید و جمعش کنید؛ کوفته ها را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله 3

برای تهیه سس، داخل قابلمه پیاز خرد شده را تفت دهید تا بلوری شود. رب را اضافه کرده و سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شده و رنگ باز کند؛ بعد آبلیمو، نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن و آبجوش را اضافه کنید تا سس به جوش آید. کوفته ها را یکی یکی در سس قرار دهید و حرارت را ملایم کنید تا پخته شوند و سس غلیظ شود. می توانید کمی نخود پخته شده هم در  اواخر پخت در سس بریزید.

نکته‌ها

میتوانید کوفته را بدون مواد میانی تهیه کنید یا این که فقط یک عدد تخم بلدرچین آب پز وسط آن بگذارید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها