slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
زمان انتظار
60 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
لبنان

این دستور را درست کردی؟


کباب کافتا

5

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کباب کافتا

برای 2 نفر

مواد اولیه کباب کافتا

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

جعفری (تازه و خردشده)

1 پیمانه

گوشت چرخ کرده

300 گرم

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه (یا فلفل سفید)

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه کباب کافتا

مرحله1

 ابتدا پیاز را رنده کرده(آب پیاز را بگیرید)و با نمک، فلفل و جعفری خرد شده به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز بدهید.

مرحله2

پس از آنکه مواد را ورز دادید، یک سلفون روی ظرف کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله3

پس از یک ساعت، مواد را از یخچال در آورده و مجدد ورز دهید، هربار کمی از مواد را بردارید و در کف دست، مانند شامی پهن کرده و فرم دهید.

مرحله4

مواد شکل گرفته را در ماهیتابه و یا صفحه چدن چرب شده، بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.

مرحله5

در مرحله آخر، کباب‌ها را در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها