slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
50 دقیقه
مزه
ملس
روش تهیه
آرام‌پز-سرخ کردن
زادگاه
یزد

این دستور را درست کردی؟


کوفته‌کباب

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کوفته‌کباب

برای 2 نفر

مواد اولیه کوفته کباب

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

برنج

یک‌چهارم پیمانه

آرد نخودچی (یا آرد نخود خام)

1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

شوید خشک

2 قاشق غذاخوری

تره (خشک شده)

1 قاشق غذاخوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

پیاز

1 عدد متوسط

سس

شیره انگور (یا شیره خرما)

4 قاشق غذاخوری

آب

3 پیمانه

سرکه

2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته‌کباب

آماده سازی

مرحله 1

  1. برنج را پاک کرده و بشویید.
  2. پیاز را شسته و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده و آبش را بگیرید.

 

مراحل پخت

مرحله 1

برنج را (در حد برنج آبکشی) بپزید و کنار بگذارید.

مرحله 2

حالا برنج (که تقریبا پخت و آبکشی شد) را با پیاز رنده شده، گوشت، آرد نخود، تره و شوید خشک، نمک، زردچوبه، فلفل و تخم مرغ مخلوط کرده و ورز دهید.

مرحله 3

در یک ظرف مناسب روغن ریخته، گلوله هایی به اندازه گردو از مواد بردارید و به صورت کبابی گرد در کف ظرف پهن کرده و سرخ کنید.

مرحله 4

حالا در یک قابلمه آب، سرکه و شیره را مخلوط کرده و کوفته ها را در آن بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزند.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها، برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما می توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها