![ماشقمری](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kohlrabi-and-mungbean/kohlrabi_and_mungbean_w_hese_tazegi.jpg)
![ماشقمری](https://statics.hesetazegi.com/files/images/recipes/kohlrabi-and-mungbean/kohlrabi_and_mungbean_c_hese_tazegi.jpg)
زمان آمادهسازی
زمان پخت
مزه
روش تهیه
زادگاه
این دستور را درست کردی؟
ماشقمری
4
اشتراک گذاری
مواد اولیه
برای 2 نفرمواد اولیه ماش قمری
روغنمایع
4 قاشق غذاخوری
کلمقُمری
250 گرم
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
برنج
یکچهارم پیمانه
ماش
نصف پیمانه
نمک
1 قاشق مرباخوری
پیاز
2 عدد کوچک
آب
به میزان لازم
طرز تهیه ماشقمری
آماده سازی
مرحله 1
کلمقمری و پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
کلمقمری را خلالی و پیاز را نگینی (یا خلالی) خرد کنید.
در صورتی که غذا را به روش دوم میپزید، نصف پیازها را کامل نگه دارید و باقی را نگینی یا خلالی خرد کنید.
سبزی را پاک کرده، بشویید و خرد کنید.گوشت را تمیز بشویید تا مو یا خرده استخوانی به آن نماند، سپس قیمهای خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
در قابلمهای پیاز را سرخ کنید، بعد گوشت را هم اضافه کنید و تفت دهید. زردچوبه و فلفل بزنید و وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
ماش و برنج را جداگانه بپزید.
میتوانید برنج را جداگانه نپزید. برای این کار پس از پختِ گوشت، برنج را هم بههمراه بقیه موادِ مرحله بعد، به گوشت اضافه کنید تا بپزد. فقط حواستان باشد، قابلمه پُر آب باشد.
مرحله 3
در تابهای، کلمقمری و سبزی را با کمی روغن تفت دهید و بههمراه ماش و برنج، به گوشتِ پخته اضافه کنید تا همگی باهم بپزند و غذا جا بیفتد.بعد از آن که برنج وا رفت و آب غذا جمع شد، نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را به حالت کششی بکوبید.
روش دوم پخت
مرحله 1
در قابلمهای روغن بریزید و کلم قمری را تفت دهید، بعد سبزی را اضافه کنید و باز تفت دهید. حالا گوشت، ماش، پیاز درسته و مقداری آب بیفزایید و بگذارید بپزند.
مرحله 2
پس از پختِ گوشت، در تابهای روغن بریزید و پیاز خرد شده تفت دهید و بههمراه برنج داخل قابلمه گوشت بریزید.
مرحله 3
بعد از آنکه برنج وا رفت و آبِ غذا جمع شد، نمک و فلفل را بیفزایید و آن را به حالت کششی بکوبید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها