این دستور را درست کردی؟
خورش کلم
مواد اولیه خورش کلم
برای 2 نفرمواد اولیه خورش کلم
1 قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
5 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری
100 گرم
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد کوچک
به میزان لازم
1 قاشق چایخوری
8 عدد متوسط
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه خورش کلم
آماده سازی
مرحله 1
- گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند، سپس آن را کمی بزرگتر از حالت قیمه ای خرد کنید.
- آلو را شسته و بخیسانید.
- پیاز و کلم قمری را بشویید.
- پیاز را پوست گرفته، سپس آن را به صورت رنده یا نگینی ریز خرد کنید.
- کلم قمری را مکعبی خرد کنید.
روش اول پخت
مرحله 1
پیاز را در روغن تفت داده، سپس گوشت را به آن اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. حالا فلفل، زردچوبه، کلم و رب گوجه را اضافه کرده و مجدد تفت دهید؛ سپس 2 لیوان آب بریزید تا گوشت بپزد.
مرحله 2
پس از پخت گوشت، آلو بخارا را به خورش اضافه کنید.
مرحله 3
در آخر وقتی آلو کمی نرم شد، نمک، دارچین، زنجبیل، پودر کاری و گرد لیمو عمانی را اضافه کرده و بگذارید غذا چند غل بزند و طعم و عطر بگیرد.
روش دوم پخت
مرحله 1
گوشت را با پیاز در روغن تفت دهید، زردچوبه و رب گوجه بزنید و 2 لیوان آب اضافه کنید. پس از جوش آمدن آب حرارت را کاملا کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.
مرحله 2
در تابه ای دیگر، کلم را تفت دهید.
مرحله 3
پس از نیم پز شدن گوشت، آلو بخارا و کلم قمری را به خورش اضافه کنید تا همگی با حرارت ملایم بپزند و خورش جا بیفتد.
مرحله 4
در آخر نمک، فلفل، دارچین، زنجبیل، پودر کاری و چاشنی خورش (آبغوره یا گرد لیمو عمانی) را اضافه کرده و بگذارید غذا چند غل دیگر بزند.
نوش جان!
نکتهها
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (گوشت گوسفند) به یک ساعت و نیم کاهش می یابد.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز به اضافه کردن آب به غذا بود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد)، حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها