slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
15 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
مزه
شیرین
سطح مهارت
کم
فصل
زمستان-پاییز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


کاکا کدو حلوایی

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه کاکا کدو حلوایی

برای 2 نفر

آرد گندم کامل سفید

نصف پیمانه

شکر

نصف پیمانه

شیرگاو

نصف پیمانه

هل (پودر)

نصف قاشق چای‌خوری

پسته (پودر-برای تزیین)

به میزان لازم

تخم مرغ

1 عدد متوسط

گلاب

2 قاشق غذاخوری

آب

به میزان لازم

آرد برنج

نصف پیمانه

بکینگ پودر

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

عسل (برای تزیین)

به میزان لازم

کدو حلوایی (پوره)

1 پیمانه

وانیل

نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کاکا کدو حلوایی

مرحله 1

کدوحلوایی را تکه‌تکه کنید، پوستش را بگیرید و خردش کنید. آن را با مقداری آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

مرحله 2

وقتی کدو پخت، آن را در یک کاسه بریزید و با گوشت‌کوب، له و پوره‌اش کنید.

  • می‌توانید از غذاساز یا هر روش دیگر استفاده کنید.

مرحله 3

تخم‌مرغ، شکر، پودرهل و وانیل را در یک کاسه بریزید و با همزن، خوب ترکیبشان کنید تا یکدست شوند. شیر، پوره کدوحلوایی و گلاب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در ادامه آرد را داخل مواد، الک کنید، بیکینگ پودر را هم بریزید و دوباره مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 4

در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مانند پنکیک، از مواد مقداری بردارید و در روغن سرخ کنید.

  • می‌توانید پس از سرخ کردن کویی‌کاکا، رویش را با پودر پسته و عسل تزیین کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات

می‌توانید به‌جای پودر پسته، از پودر گردو یا دانه کنجد، برای تزیین استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها