این دستور را درست کردی؟
کوکوسبزی
مواد اولیه کوکوسبزی
برای 2 نفرمواد اولیه کوکو سبزی
1 قاشق چایخوری
200 گرم
3 عدد متوسط
یکچهارم پیمانه
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکوسبزی
آماده سازی
مرحله 1
- سبزیهای کوکو را پاک کنید، بشویید و ریز خرد کنید.
- زرشک را پاک کنید و بشویید تا کمی خیس بخورد و نرم شود.
- در یک کاسه، سبزی، تخممرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زرشک و گردو را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله 1
در یک تابه مقدار روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. همه مواد کوکو را در تابه بریزید و آن را با پشت قاشق در کف تابه پهن کنید.
- میتوانید بهجای این که همه مواد را یکجا در تابه بریزید، با یک قاشق کمی از مایه جدا کنید و در تابه بریزید تا کوکوهای گردِ کوچک داشته باشید.
مرحله 2
وقتی یک طرف کوکو پخت، با همان کفگیر یا قاشقی که در دستتان است، کوکو را به چهار تکه برش بزنید و آن را برگردانید تا طرف دیگر را هم سرخ کنید. (برش زدن برای این است که کوکو را راحتتر برگردانید.)
نکتهها
برای سبزی کوکو بهتر است به ترتیب میزان تره از جعفری بیشتر باشد و میزان شوید و سیرتازه یکسان و شنبلیله از همه کمتر باشد. میزان پیشنهادی ما برای نیم کیلو سبزی کوکو،200 گرم تره، 150 گرم جعفری، 50 گرم شوید،50 گرم سیرتازه و 20 گرم شنبلیله است. میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خودتان تغییر دهید یا همه را به یک اندازه تهیه کنید.
موقع پخت در قابلمه باید باز باشه یا بسته؟
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها