slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
180 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
اصفهان

این دستور را درست کردی؟


آبگوشت عدس و بادمجان

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آبگوشت عدس و بادمجان

برای 2 نفر

مواد اولیه آبگوشت عدس و بادمجان

گوشت گوسفند (با استخوان و چربی)

300 گرم

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

عدس

یک‌سوم پیمانه

آبغوره

یک‌چهارم پیمانه

بادمجان

2 عدد کوچک

طرز تهیه آبگوشت عدس و بادمجان

آماده سازی

مرحله1

  1. گوشت، پیاز و بادمجان را خوب بشویید. دقت کنید که مو یا خرده استخوانی به گوشت باقی نماند.
  2. پوست پیاز و بادمجان را بگیرید.
  3. بادمجان را درشت خرد کنید.
  4. پیاز را هم نگینی خرد کنید.

مراحل پخت

مرحله1

ابتدا در قابلمه‌ای روغن بریزید و پیاز را تفت دهید، بعد زردچوبه بزنید.

مرحله2

حالا گوشت، بادمجان، عدس، نمک، فلفل، زردچوبه و آبغوره را به همراه آب به‌اندازه‌ای که سطح روی گوشت را بگیرد) به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم گوشت کاملا بپزد و آبگوشت جا بیفتد.

مرحله3

وقتی غذا جا افتاد، گوشت، بادمجان و عدس را از آبِ‌گوشت خارج کرده، استخوان‌های گوشت را جدا کنید و همگی را در ظرفی خوب بکوبید و در کنار آبگوشت سرو کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما می‌توانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. مدت زمان پخت این غذا بسته به نوع ظرفی که برای پخت استفاده می‌کنید (مثل زودپز) و نوع گوشت قرمز مصرفی (مثل گوشت گوساله) ممکن است کمتر یا بیشتر شود.
  3. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آب‌جوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها