slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
90 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
کردستان

این دستور را درست کردی؟


آش عدس و بلغور

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش عدس و بلغور

برای 2 نفر

مواد اولیه آش عدس و بلغور

بلغور گندم

60 گرم

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

نعنا خشک

1 قاشق غذاخوری

روغن مایع

یک‌چهارم پیمانه

آب

به میزان لازم

سیب زمینی

70 گرم

عصاره گوشت

نصف عدد کوچک

عدس

50 گرم

پیاز

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه آش عدس و بلغور

مرحله 1

ابتدا عدس و بلغور را با مقداری آب روی حرارت زیاد بگذارید تا آب جوش آید، بعد حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزند و لعاب بیندازد.

مرحله 2

در فاصله پختنِ عدس و بلغور، سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید. بعد از این که عدس و بلغور  لعاب انداختند، سیب‌زمینی را اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه صبر کنید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند؛ بعد عصاره گوشت را به غذا اضافه کنید.

مرحله 3

پیاز را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود. نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا خشک را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید؛ سپس آن‌ها را به عدس و بلغور اضافه کنید و صبر کنید تا غذا جا بیفتد. (می‌توانید آش را با نعناداغ و پیازداغ تزیین کنید.)

  • اگر آش کم آب بود و مواد کامل نپخته بوند، می‌توانید آب جوش اضافه کنید.

نوش جان!

نکته‌ها

بهتر است عدس و بلغور گندم را خیس دهید و مدتی صبر کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها