slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
240 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
کردستان

این دستور را درست کردی؟


آش عدس و بلغور کردستان

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه آش عدس و بلغور کردستان

برای 2 نفر

مواد اولیه آش عدس بلغور کردستان

آب

به میزان لازم

بلغور

سه‌چهارم پیمانه

نمک

1 قاشق چای‌خوری

عدس

نصف پیمانه

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

روغن مایع

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه آش عدس و بلغور کردستان

آماده سازی

مرحله 1

  1. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
  2. عدس را پاک کنید و بشویید.
    • نیاز نیست عدس را بخیسانید.

مراحل پخت

مرحله 1

عدس‌ و بلغور را جداگانه بپزید. (بگذارید بلغور خوب لعاب بیندازد.)

مرحله 2

پس از پختِ مواد، در تابه‌ای پیاز را سرخ کنید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید.

مرحله 3

حالا عدس پخته، نمک و پیاز داغ را به بلغور اضافه کنید و بگذارید غذا جا بیفتد.

  • قبل از سرو، نمک غذا را اندازه کنید.

نوش جان!

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها