slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-آرام‌پز
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
فرانسه

این دستور را درست کردی؟


عدس با سبزیجات

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه عدس با سبزیجات

برای 2 نفر

مواد اولیه عدس با سبزیجات

عدس

نصف پیمانه

گوجه فرنگی

1 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

روغن زیتون

50 گرم

کرفس (ساقه)

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

هویج

1 عدد متوسط

آب

به میزان لازم

عصاره مرغ (یا گوشت)

1 عدد متوسط

سیر (حبه)

1 عدد متوسط

طرز تهیه عدس با سبزیجات

مرحله1

ابتدا پیاز، کرفس، گوجه، کرفس، سیر و هویج را بشویید.پیاز، سیر و در صورت نیاز هویج را پوست بگیرید.هویج و پیاز را نگینی ریز خرد کنید.سیر را رنده کنید.پس از آن ساقه کرفس و گوجه را در ابعاد دلخواه خرد کنید و همگی را کنار بگذارید.

مرحله2

در قابلمه کره بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید؛ سپس پیاز، هویج، سیر، کرفس، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند. حالا در ظرف مقداری آب بریزید و عدس، گوجه و عصاره را به غذا ضافه کنید.

در این مرحله شعله را زیاد کنید تا غذا به حالت جوشیدن برسد و پس از آن زیر شعله را کم کنید تا غذا به خوبی جا بیفتد. قبل از سرو نمک غذا را اندازه کنید و در صورت نیاز نمک بزنید.  نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان کره، نمک وادویه‌جات برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. اگر تمایل دارید غذای شما رقیق‌تر باشد می‌توانید میزان بیشتری آب‌جوش در غذا بریزید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها