این دستور را درست کردی؟
سالاد عدس
مواد اولیه سالاد عدس
برای 2 نفرنصف پیمانه
2 عدد متوسط
نصف گرم
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
نصف پیمانه
4 قاشق غذاخوری
1 عدد متوسط
1 عدد متوسط
1 قاشق چایخوری
1 عدد متوسط
3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد عدس
مرحله 1
عدس را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید عدس بپزد، بعد آن را آبکشی کنید.
مرحله 2
گوجه را نگینی و پیازچه را ریز خرد کنید.
مرحله 3
جعفری را هم ساطوی ریز خرد کنید.
مرحله 4
عدس، پیازچه، گوجه، انار دانهشده و جعفری را در یک ظرف مخلوط کنید.
مرحله 5
نان را با قیچی یا چاقو به مربعهای کوچک برش بزنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و نانها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله 6
برای تهیه سس سالاد سیر را رنده کنید. آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل و سیر رنده شده را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.
مرحله 7
سالاد را در ظرف سرو بریزید و با دانههای انار و نان سرخ شده تزئینش کنید، بعد سس را هم کنارش بگذارید یا رویش بریزید.
نوش جان!
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها