slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
5 دقیقه
زمان پخت
5 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایران-فرانسه

این دستور را درست کردی؟


املت کالباس

4

معرفی

افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه املت کالباس

برای 2 نفر

مواد اولیه املت کالباس

آویشن (در صورت تمایل)

1 قاشق چای‌خوری

شیرگاو

4 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ

4 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

مواد اولیه املت کالباس

کالباس (ورق)

4 عدد متوسط

طرز تهیه املت کالباس

مرحله 1

تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید و با نمک، فلفل و شیر مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله 2

در تابه روغن بریزید تا گرم شود، بعد مایع تخم‌مرغ را اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا تخم‌مرغ بسته شود.

مرحله 3

وقتی تخم‌مرغ بسته شد، ورقه‌های کالباس را روی آن بچینید و دو طرف تخم‌مرغ را روی هم تا کنید. در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل با پودر آویشن تزیین کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها

مشابه‌ها