slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
تمامی فصول
زادگاه
ایتالیا

این دستور را درست کردی؟


سالاد ماکارونی

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه سالاد ماکارونی

برای 2 نفر

آب

به میزان لازم

روغن مایع

2 قاشق غذاخوری

ماکارونی فرمی

150 گرم

نمک

1 قاشق غذاخوری

خیارشور

4 عدد متوسط

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

ذرت

نصف پیمانه

سس مایونز

4 قاشق غذاخوری

آویشن (پودر)

1 قاشق چای‌خوری

هویج

1 عدد بزرگ

نمک

1 قاشق چای‌خوری

ژامبون (ورق)

4 عدد متوسط

سس خردل

1 قاشق مرباخوری

آبلیمو

2 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی

نصف پیمانه

طرز تهیه سالاد ماکارونی

مرحله 1

هویج را بشویید، پوستش را بگیرید و نگینی خرد کنید.

مرحله 2

نخودفرنگی، ذرت و هویج را در ظروفی جداگانه در مقداری آب بپزید.

مرحله 3

درقابلمه‌ای آب بریزید تا به‌جوش آید. وقتی آب شروع به غل‌زدن کرد، مقداری روغن و نمک در آن بریزید و ماکارونی را اضافه کنید تا بپزد و نرم شود، پس از جوشیدن ماکارونی آن را با آب سرد آبکشی کنید.

مرحله 4

وقتی، ماکارونی، هویج، ذرت و نخود فرنگی پختند و سرد شدند، آن‌ها را در یک ظرف بزرگ بریزید. در ادامه خیارشور و ژامبون را هم خرد کرده و با مواد قبلی ترکیبشان کنید.

مرحله 5

در انتها، سس مایونز، سس خردل، آبلیمو، پودر آویشن، نمک و فلفل را روی سالاد بریزید و بعد همه مواد را خوب هم بزنید.

  • بهتر است قبل از سرو، سالاد را بچشید تا از مناسب بودن میزان چاشنی‌های آن براساس سلیقه‌تان مطمئن شوید.

نوش جان!

نکته‌ها

درصورتی که تمایل دارید از کنسرو نخود فرنگی ذرت و هویج استفاده کنید میزان‌ها تغییری نخواهند کرد.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها