slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
مزه
متعادل
روش تهیه
تفت دادن-سرخ کردن

این دستور را درست کردی؟


مَخلَمَه

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه مَخلَمَه

برای 2 نفر

مواد اولیه مخلمه

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز

1 قاشق مرباخوری

روغن مایع

به میزان لازم

تخم مرغ

2 عدد متوسط

نمک

1 قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه ای

1 عدد کوچک

سیب زمینی

1 عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

زردچوبه

1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ کرده

250 گرم

طرز تهیه مَخلَمَه

مرحله 1

در ابتدا سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید، سپس سیب زمینی ها را با آب سرد بشویید تا نشاسته اضافی اش گرفته شود، در آبکش بریزید، کمی به آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. حالا در ماهیتابه‌ای روغن بریزید و روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس سیب زمینی را خوب در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله 2

فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و تمام دانه ها و قسمت های سفید رنگ آن را جدا کنید تا در غذا تلخ نشود، سپس پیاز را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید. در ادامه مقداری روغن داخل ماهیتابه داغ کنید، پس از آن پیاز را با حرارت ملایم در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس فلفل دلمه‌ای را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله 3

گوشت چرخ کرده را به پیاز و فلفل دلمه ای اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه تخم گشنیز، زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید، خوب هم بزنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود. حالا سیب زمینی های سرخ شده را بریزید، سپس تخم مرغ را روی مواد بشکنید و اجازه دهید سفت شود یا اینکه شما میتوانید تخم مرغ را به صورت جدا سرخ کنید و در نهایت بر روی غذای خود قرار دهید، حالا غذای شما آماده است.

نکته‌ها


سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها