slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
مزه
نسبتاً ترش
روش تهیه
آرام‌پز
زادگاه
گیلان

این دستور را درست کردی؟


خورش مالاوابیج

4
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه خورش مالاوابیج

برای 2 نفر

مواد اولیه خورش مالاوابیج

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

رب گوجه فرنگی

نصف قاشق غذاخوری

روغن مایع (2 تا 4 قاشق)

2 قاشق غذاخوری

رب انار

1 قاشق غذاخوری

نمک

1 قاشق چای‌خوری

آب

به میزان لازم

گوشت سینه مرغ

نصف عدد متوسط

پیاز

1 عدد متوسط

طرز تهیه خورش مالاوابیج

آماده سازی

مرحله 1

  1. سینه مرغ را بشویید و آن را به تکه‌های 5 سانتی خرد کنید. (البته می‌توانید برای زیبایی از یک تکه سینه کامل خرد نشده استفاده کنید.)
  2. پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.

روش پخت اول

مرحله 1

در یک تابه کمی روغن بریزید، بعد مرغ را در آن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 2

در قابلمه دیگری روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و بعد از یک تفت کوچک، رب گوجه را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.

مرحله 3

حالا رب انار، نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد مرغ سرخ شده را در قابلمه قرار دهید. پس از آن در غذا آب بریزید و اجازه دهید خورش شما با حرارت ملایم خوب بجوشد. بگذارید خورش سسی غلیظ داشته باشد.

روش پخت دوم

مرحله 1

در تابه‌ای روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. حالا به پیاز زردچوبه اضافه کنید، تفت دهید و آن را کنار بگذارید.

مرحله 2

در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ را در کمی روغن تفت دهید.

مرحله 3

پیاز سرخ‌شده، رب گوجه، آب انار یا رب انار (رقیق شده)، نمک، فلفل و آب را روی مرغ‌ها بریزید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.

  • پس از پختن مرغ‌ها، خورش باید سسی غلیظ داشته باشد.

نوش جان!

نکته‌ها

  1. برای این غذا بسته به نوع رب انار مورد استفاده شما، میزان آن می‌تواند متفاوت باشد. اگر ترشی رب انار شما زیاد است نصف قاشق غذاخوری کفایت می‌کند. (این میزان برای 2 نفر است.)
  2. در صورت نبود رب انار، می‌توانید از 1 پیمانه آب انار استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
  3. میزان روغن، نمک، ادویه‌جات و چاشنی‌ها برای حفظ سلامتی شما به‌صورت استاندارد تعریف شده‌اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
  4. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها