این دستور را درست کردی؟
خورش مالاوابیج
مواد اولیه خورش مالاوابیج
برای 2 نفرمواد اولیه خورش مالاوابیج
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری
نصف قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری
به میزان لازم
نصف عدد متوسط
1 عدد متوسط
طرز تهیه خورش مالاوابیج
آماده سازی
مرحله 1
- سینه مرغ را بشویید و آن را به تکههای 5 سانتی خرد کنید. (البته میتوانید برای زیبایی از یک تکه سینه کامل خرد نشده استفاده کنید.)
- پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را رنده کرده یا نگینی ریز خرد کنید.
روش پخت اول
مرحله 1
در یک تابه کمی روغن بریزید، بعد مرغ را در آن تفت دهید و کنار بگذارید.
مرحله 2
در قابلمه دیگری روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید، سپس به آن زردچوبه بزنید و بعد از یک تفت کوچک، رب گوجه را اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
مرحله 3
حالا رب انار، نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد مرغ سرخ شده را در قابلمه قرار دهید. پس از آن در غذا آب بریزید و اجازه دهید خورش شما با حرارت ملایم خوب بجوشد. بگذارید خورش سسی غلیظ داشته باشد.
روش پخت دوم
مرحله 1
در تابهای روغن بریزید و پیاز را در آن سرخ کنید. حالا به پیاز زردچوبه اضافه کنید، تفت دهید و آن را کنار بگذارید.
مرحله 2
در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ را در کمی روغن تفت دهید.
مرحله 3
پیاز سرخشده، رب گوجه، آب انار یا رب انار (رقیق شده)، نمک، فلفل و آب را روی مرغها بریزید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.
- پس از پختن مرغها، خورش باید سسی غلیظ داشته باشد.
نوش جان!
نکتهها
- برای این غذا بسته به نوع رب انار مورد استفاده شما، میزان آن میتواند متفاوت باشد. اگر ترشی رب انار شما زیاد است نصف قاشق غذاخوری کفایت میکند. (این میزان برای 2 نفر است.)
- در صورت نبود رب انار، میتوانید از 1 پیمانه آب انار استفاده کنید. (این میزان برای 2 نفر است.)
- میزان روغن، نمک، ادویهجات و چاشنیها برای حفظ سلامتی شما بهصورت استاندارد تعریف شدهاند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذائقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب بپزد و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها