slider image
slider image
زمان آماده‌سازی
20 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
زمان انتظار
30 دقیقه
مزه
متعادل
سطح مهارت
کم
فصل
بهار
زادگاه
خوزستان

این دستور را درست کردی؟


توله پلو

5
افزودن به علاقه‌مندی‌ها
اشتراک گذاری

مواد اولیه توله پلو

برای 2 نفر

مواد اولیه توله پلو

آب

به میزان لازم

پیاز

1 عدد متوسط

روغن مایع

4 قاشق غذاخوری

آب نارنج

یک‌چهارم پیمانه

فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری

سبزی توله

100 گرم

برنج

2 پیمانه

نمک

1 قاشق مرباخوری

زردچوبه

نصف قاشق چای‌خوری

سیر (حبه)

2 عدد متوسط

طرز تهیه توله پلو

آماده سازی

مرحله 1

  1. توله را پاک کرده و بشویید، سپس آن را خرد کنید.
  2. پیاز و سیر را شسته، پوست بگیرید و خرد کنید.
  3. برنج را پاک کرده، بشویید و به مدت نیم ساعت بخیسانید.

مراحل پخت

مرحله 1

در تابه کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله 2

سیر را به پیاز اضافه کرده و پس از تفت دادن، آب نارنج، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید؛ سپس توله را به خوراک افزوده و مجددا تفت دهید.

مرحله 3

در آخر کمی آب که برای کته کردن برنج کافی باشد را به مواد بیفزایید. وقتی آب جوش آمد برنج را اضافه کرده و صبر کنید تا آب برنج تمام شود؛ سپس درب ظرف را بگذارید تا پلو دم بکشد.

نوش جان!

نکته‌ها

نکات
  1. میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذایقه خود تغییر دهید.
  2. اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
  3. برخی در این غذا از قره قروت به جای آب نارنج استفاده می کنند.

سؤالی در مورد این دستور داری؟


این دستور را درست کردی؟


برچسب‌ها


مشابه‌ها