آش بادمجان
این دستور را درست کردی؟
توله پلو
5
افزودن به علاقهمندیها
اشتراک گذاری
مواد اولیه توله پلو
برای 2 نفرمواد اولیه توله پلو
آب
به میزان لازم
پیاز
1 عدد متوسط
روغن مایع
4 قاشق غذاخوری
آب نارنج
یکچهارم پیمانه
فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری
سبزی توله
100 گرم
برنج
2 پیمانه
نمک
1 قاشق مرباخوری
زردچوبه
نصف قاشق چایخوری
سیر (حبه)
2 عدد متوسط
طرز تهیه توله پلو
آماده سازی
مرحله 1
- توله را پاک کرده و بشویید، سپس آن را خرد کنید.
- پیاز و سیر را شسته، پوست بگیرید و خرد کنید.
- برنج را پاک کرده، بشویید و به مدت نیم ساعت بخیسانید.
مراحل پخت
مرحله 1
در تابه کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله 2
سیر را به پیاز اضافه کرده و پس از تفت دادن، آب نارنج، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید؛ سپس توله را به خوراک افزوده و مجددا تفت دهید.
مرحله 3
در آخر کمی آب که برای کته کردن برنج کافی باشد را به مواد بیفزایید. وقتی آب جوش آمد برنج را اضافه کرده و صبر کنید تا آب برنج تمام شود؛ سپس درب ظرف را بگذارید تا پلو دم بکشد.
نوش جان!
نکتهها
نکات
- میزان روغن، نمک، ادویه جات و چاشنی ها برای حفظ سلامتی شما به صورت استاندارد تعریف شده اند؛ البته شما میتوانید این مقادیر را برحسب ذایقه خود تغییر دهید.
- اگر در هر مرحله از پخت نیاز بود به غذا آب اضافه شود (تا غذا خوب پخته شود و ته نگیرد) حتما از آبجوش استفاده کنید.
- برخی در این غذا از قره قروت به جای آب نارنج استفاده می کنند.
سؤالی در مورد این دستور داری؟
این دستور را درست کردی؟
برچسبها
مشابهها